• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #237065  autor: niccos
 03 gru 2007, 13:55
Witam. Jestem tu nowy i to mój pierwszy post :)
Szukam oferty na kartę (wcześniej miałem abonament). Teraz jest sporo świątecznych promocji i chciałbym z tych obniżek skorzystać. Która jest najrozsądniejsza? Świąteczna promocja Simplusa (60 darmowych złotych), coś z Heyach, czy coś innego? Bo ja się szczerze mówiąc nie orientuję (jeszcze? :)

#237084  autor: BarthezzLodz
 03 gru 2007, 15:30
Napisz może:
- Do jakich sieci dzwonisz najwięcej/SMSujesz?
- Częściej dzwonisz, czy SMSujesz?
- Interesują Cię jakieś pakiety i usługi obniżające koszty?

Uśmiechnij się! ;)

Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB

#237285  autor: Th0mas
 04 gru 2007, 11:51
BarthezzLodz wg mnie to jest trochę głupie pytanie, bo każda sieć z wielkiej trójcy ma po 13mln klientów. Każdy ma znajomych w każdej sieci. Włączamy pakiety niby po to, żeby było nam taniej dzwonić, ale ja sądzę, że tu jest coś głębszego. Moim zdaniem jesteśmy poniekąd zmuszani do dzwonienia w ramach sieci, czy do smsowania. Po co np. komuś tak duży pakiet jak 600 smsów w ramach sieci? Wykorzysta aż tyle? Potem się mówi, że np. najczęściej smsuję i rozmawiam z Orange, ale tylko dlatego, że się ma pakiety i trzeba to wykorzystać, żeby nie stracić. Ja moim zdaniem piszę bardzo dużo smsów, ale traciłem z pakietu zaledwie z 200 sztuk i zmuszałem się do dalszego pisania, żeby tylko nie stracić kasy przeznaczonej na pakiet i zazczywaj część traciłem. Dlatego uważam, że oferta Play jest najbardziej opłacalna dla większości klientów. 200smsów do wszystkich sieci bez opłat i stosunkowo niska opłata za minutę połączenia. Dziwię się, że starzy operatorzy nie przekroczyli bariery 49 gr za minutę, bo ich na to bardziej stać niż Playa, ale może dzięki temu Play szybciutko przekroczy liczbę 1 mln klientów :)

#237866  autor: Vieslav
 07 gru 2007, 12:21
:arrow: Plus: Dostajesz 60 zł ekstra przy 6 doładowaniach (po 10 zł przy każdym doładowaniu za min 30 zł) Szczegóły
:arrow: Orange: Dostajesz 80 zł gratis, analogicznie jak w Plusie przy doładowaniach, tylko wielkość bonusa uzależniona jest od wysokości doładowania Szczegóły . Poza tym jest jeszcze promocja dodatkowych godzin za doładowanie konta: Szczegóły
:arrow: Heyah: Dostajesz 1000000 smsów na rok po doładowaniu za 50 zł.
:arrow: Era: Masz dodatkowe minuty po doładowaniu konta. Warunkiem jest doładowanie konta co min 21 dni.Szczegóły
:arrow: Play: Co miesiąc dostajesz 200 smsów za darmo. Warunkiem jest utrzymywanie ważności konta na połączenia wychodzące. Jeśli stracisz ważność tracisz promocje. Szczegóły
:arrow: Mbank Mobile: Za doładowanie dostajesz dodatkowe minuty: za 30 zł 30 minut, za 40 zł 40 minut.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2007, 20:07 przez Vieslav, łącznie zmieniany 3 razy.

#237867  autor: mati66611
 07 gru 2007, 12:32
W Playu jest 200 smsów co miesiąc do wszystkich.Promocja trwa rok więc, 200*0,15*12=360 PLN przez rok