Prometo pisze:borifes pisze:Da się coś zrobić?
Nie chcę być uszczypliwy, ale musisz kupić nowy starter

Spox
Dla mnie problemem nie jest kupno starterów. Bo ich mam bardzo dużo i korzystam z prawie wszystkich ofert pre-paid żeby płacić mniej po wykorzystaniu minut z abo. Co do tego numeru to bardziej taki sentyment. Byl to mój pierwszy starter w ERZE. Kupiłem go ponieważ zgubiłem telefon w POPie. Poźniej i tak załatwilem duplikat i akurat o ważnosc numeru dbam mimo posiadania już obecnie abo w ERZE.
majusio pisze:Raczej nie da się z nim zrobić. A do kiedy miałeś połączenia przychodzące?
Wiem, że szansze są marne. Żal mi troche kasy (koło 40 zł + pakiet tańszych minut) W czwartek przejdę się do salonu. Może uda się coś zrobić a jak nie to pozostanie nieaktywna karta SIM i opakowanie.
aga pisze:majusio pisze:A do kiedy miałeś połączenia przychodzące?
Jeżeli połączenia wychodzące miał do 30 października 2006 r. to na odbieranie Era daje jeszcze miesiąc, czyli teoretycznie połączenia przychodzące powinny działać do 30 listopada 2006 r.
W moim poprzednim poście pojawił się błąd. Przychodzące [a nie wychodzące] miałem do
30 października 2006 roku.
aga pisze:borifes pisze:Z tego co wiem ERA mimo wszystko trzyma rok numer a oni mo go wyłączyli...
Jest w jakimś regulaminie napisane, że trzymają numer przez rok? Ja jakoś takiej informacji nie znalazłam. Teraz jest taka rotacja abonentów, że pewnie potrzebują nowe numery i jak najszybciej je odzyskują.
Co do tego 1 roku. Orange daje ważność 1 rok. Plus i Sami Swoi daje też 1 rok. A ERA widocznie trochę mniej...

Z ciekawości poszukam później jakiegoś regulaminu.