• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #223296  autor: widex
 25 wrz 2007, 16:47
Witajcie.
Planuje przejść na kartę, ponieważ umowa na Orange Nowy Twój Mix kończy się za nie cały miesiąc.
Mianowicie, mam w tej chwili kasę na 60 dni wychodzących z doładowania, czy ta kasa przepadnie? oraz czy moje punkty profit też przepadną. Wiem, że pytanie wydaje się trochę głupie. Ale chce znać wasze zdanie.
Jeżeli taki temat był to przepraszam, ale nie mogłem znaleźć

pozdrawiam

#223304  autor: cesarz
 25 wrz 2007, 17:35
Mozna bylo przejsc na karte, Na koniec okresu rozliczeniowego powinno zostac 5zl, do opolaty za przejscie . Jesli zachowasz numer to punkty profit zostaja przy numerze. Napewno mozna zrobic to w salonie , czy przez *100 nie wiem. Takie przejscie z Mixa na karte jest bardzo rozsadne - mozna korzystac z punktow profit .

CNN

#223570  autor: widex
 26 wrz 2007, 19:40
7. Z zastrzeżeniem ustępu 3. zmiana planu taryfowego na ofertę NOGO nastąpi ostatniego dnia kolejnego okresu rozliczeniowego następującego po zakończeniu umowy na czas określony, po okresie, którym dyspozycja Abonenta została złożona. O zmianie planu taryfowego abonent zostanie powiadomiony SMS. Z chwilą nastąpienia zmiany planu taryfowego Klientowi zostanie przyznany limit początkowy w wysokości 5 zł. (...)Warunkiem korzystania z usług NOGO jest wykonanie doładowania konta w ciągu 30 dni, inaczej numer zostanie wyłączony
Ostatni okres rozliczeniowy zaczął się 24 września, czyli na kartę nie przejdę 23 października, tylko dopiero 23 listopada? :/

#224911  autor: Zajcef
 02 paź 2007, 12:23
cesarz pisze:Mozna bylo przejsc na karte, Na koniec okresu rozliczeniowego powinno zostac 5zl, do opolaty za przejscie . Jesli zachowasz numer to punkty profit zostaja przy numerze. Napewno mozna zrobic to w salonie , czy przez *100 nie wiem. Takie przejscie z Mixa na karte jest bardzo rozsadne - mozna korzystac z punktow profit .
Przejscie jest bezplatne. 5 zl masz na start po przeniesieniu numeru. Warunkiem do zmiany jest podpisanie dyspozycji w salonie / przez kuriera i wplacenie (tak aby kasa byla zaksiegowana na 5 dni przed planowana zmiana) Wszystko masz w dyspozycji zmiany na karte ktora podpisujesz. Zapoznaj sie .

[ Dodano: 2007-10-02, 12:25 ]
widex pisze:
7. Z zastrzeżeniem ustępu 3. zmiana planu taryfowego na ofertę NOGO nastąpi ostatniego dnia kolejnego okresu rozliczeniowego następującego po zakończeniu umowy na czas określony, po okresie, którym dyspozycja Abonenta została złożona. O zmianie planu taryfowego abonent zostanie powiadomiony SMS. Z chwilą nastąpienia zmiany planu taryfowego Klientowi zostanie przyznany limit początkowy w wysokości 5 zł. (...)Warunkiem korzystania z usług NOGO jest wykonanie doładowania konta w ciągu 30 dni, inaczej numer zostanie wyłączony
Ostatni okres rozliczeniowy zaczął się 24 września, czyli na kartę nie przejdę 23 października, tylko dopiero 23 listopada? :/
Jesli masz date konca umowa od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika,a Twoj okres rozliczeniowy to 24 to dojdzie do zmiany 24 pazdziernika , jesli data konca umowa 24.10<=>23.11 to zmiana na NGO 24.11.

#224915  autor: widex
 02 paź 2007, 13:36
Hmm. Ten aneks\dyspozycja mają dwie strony i nic nie pisze by mieć 5 zł na koncie.
Piszę właśnie o tych 5 zł na start co napisał Zajcef.

Umowa kończy się 15 października. w takim razie przjdę na karte 24 października
Dzięki,