• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #221135  autor: soundluk
 15 wrz 2007, 11:56
mam takie pytanie: doladowalem konto za 100 zl, mam najnizsze stawki, waznosc konta mija dopiero za 3 miesiace. czy jak teraz doladuje przelewem sms dowolna kwota [np 10zl] to stawki podskocza do najwyzszych czy pozostana na poziomie najnizszym? czytajac regulamin rozumiem ze powinne pozostac na niskich stawkach ["przelew sms nie jest liczony jako ostatnie doladowanie"] i jeszcze jedno pytanie: jak jest z doladowaniem profit? [25 zl] stawki mi sie zmienia czy nie?

#221142  autor: maniek
 15 wrz 2007, 12:30
jak doladowales za 100 to chyba konto jest wazne dluzej niz 3miesiace (chyba 5) a doladowanie przelewem sms i punktami profit nie zmienia stawek

#221144  autor: soundluk
 15 wrz 2007, 12:39
konto doladowalem 2 miesiace temu, wiec zostalo 3 miesiace jeszcze zanim waznosc sie skonczy
nie zmieniaja stawek czyli pozostaja takie jakie byly czy nie zmieniaja i sa najwyzsze? [czyli nie zmienione]

#221266  autor: Lazz
 15 wrz 2007, 23:09
Przelew SMS i doladowanie z punktow profit nie zmieniaja stawek, czyli bedziesz mial takie jak z doladowania za 100 zl