• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #218106  autor: fajny
 02 wrz 2007, 14:46
Zakupilem karte simplusa. mam wizytówki... 30 wizytówek ale nigdzie nie pisze w jaki sposob wysłac je wysyłac.. pod jakis specjalny nr? jakas specjalna tresc smsa? wie ktos o co chodzi?

#218130  autor: Kaczy
 02 wrz 2007, 16:02
Cytat ze strony simplus.pl
Twój numer - Twoje wizytówki

Skorzystaj z 30 bezpłatnych wizytówek i powiadom przyjaciół i znajomych o swoim nowym numerze telefonu. Wyślij SMS pod nr 2323 o treści: Numer telefonu odbiorcy Twój podpis, np. 601000310 Bartek, a podany przez Ciebie odbiorca dostanie SMS-a z informacją o Twoim nowym numerze telefonu z Twoim podpisem (max długość podpisu to 30 znaków). Podpis wystarczy wysłać jeden raz, a my go zapamiętamy. Jeśli chcesz zmienić podpis wystarczy ponownie wysłać SMS wg podanego wyżej wzoru.

Pamiętaj, w zestawie z aktywną taryfą EASY za pierwsze 30 SMS-ów wysłanych pod numer 2323 nic nie płacisz. Po wykorzystaniu 30 darmowych, koszt każdej kolejnej wysłanej wizytówki wynosi 20 gr z Vat. Wizytówki możesz wysyłać do wszystkich sieci komórkowych (jeśli wysyłasz wizytówkę do sieci zagranicznych pamiętaj o międzynarodowym prefiksie przed numerem odbiorcy).

...::: Made for loneliness :::...

#218144  autor: fajny
 02 wrz 2007, 16:33
Dzieki. Własnie tego szukalem ale jakos niemoglem znalezc.

#218284  autor: znal
 03 wrz 2007, 01:25
a ja mam inne pytanie odnośnie tych wizytówek: w jaki sposób można sprawdzić ile ich jeszcze zostało niewykorzystanych?
pod *121# pokazuje mi, że niby 30 pomimo tego, że już min. kilkanaście wysłałem
jeżeli to ma jakieś znaczenie to mam taryfę team7, a te pakiety dostałem jakieś 1,5 roku temu w ramach przeprosin za problemy siecią :)

#218296  autor: Kaczy
 03 wrz 2007, 08:28
Jak kod nie pomaga, to chyba pozostaje tylko konsultant pod 2601. Może w ramach przeprosin dostałeś niekończącą się liczbę wizytówek :)

...::: Made for loneliness :::...

#218598  autor: znal
 04 wrz 2007, 01:13
raczej nie będę dzwonił specjalnie z powodu wizytówek :)
czyli mam rozumieć, że normalnie pod *121# pokazuje się aktualny stan pakietów, a nie tylko samo info jakie to pakiety?

#219268  autor: domur
 06 wrz 2007, 12:38
pakiet wizytkowki, pakiet fun scan i pakiet xyber mech mozna wykorzystac TYLKO w taryfie EASY, w zadnej innej. Niestety ja juz nawet pisma wysylalem w tej sprawie i nic nie zdzialalem.

-----d---------------o----------------m---------------u---------------r-----

#219276  autor: mariusz9a
 06 wrz 2007, 13:26
Dokładnie tak jak pisze domur. Za te wizytówki co wysłałeś to pobrało Ci normalnie kase z konta;P