• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #215586  autor: INTRO
 25 sie 2007, 11:23
Co myślicie o tej ofercie, ja myślę że jest to pzrełom w ofercie sami swoi. Odkąd pamiętam sieć Sami Swoi była reklamowana jako prosta telefonia komórkowa czyli bez rzadnych pakietów i tego typu. Oferta była skierowana, raczej dla osób w starszym i średnim wieku niż dla młodzieży. Myślałem już że Polkomtel zapomniał o użytkownikach Sami Swoi, bo ostatnia promocja to było 40 zł gratis przy każdym doładowaniu, Na początku promowali tą promocje w mediach a pozniej jakoś ucichło, choc promocja dalej obowiązywała, zacząłem się zastanawiać co się stało z tą siecią, że praktycznie znikła reklama tej sieci( pamiętam jak Wiśniewski ją reklamował, wtedy to non stop telewizja puszczała reklame Sami Swoi). Ale teraz Sami Swoi powraca, jak gdyby z zupełną nowością, ponieważ wprowadzając pakiet wycofuje się ze stwierzdenia Sami Swoi- prosta telefonia komorkowa, jednocześnie Polkomtel chce chyba ofertę Sami Swoi tym razem i także do młodzieży skierować. A co do smego pakietu myślę że jest korzystny, za 10zł dostajemy 50 minut do wykorzystania w Sami Swoi, na telefony stacjonarne no i( co jest dla mnie dużym zaskoczeniem) do całej sieci Plusgsm. No i pakiecik można po wykorzystaniu wszystkiego można beż ograniczeń aktywować( a nie tak jak w simplusie Maxi Minuty raz na miesiąc). A co wy o tej ofercie myślicie.

#215635  autor: RNO
 25 sie 2007, 13:33
Tak , ale oprocz pakietu maxi minuty ktory mozna wykupic tylko raz, jest jeszcze mini minuty po 20 gr i ten pakiet mozemy wykupic w miesiacu tyle razy ile potrzebujemy

#215778  autor: Kaczy
 25 sie 2007, 21:02
Heyah tez miała mieć proste zasady, bez pakietów. A jak widać w Polsce sie chyba nie da żyć bez pakietów.

Ps. Nowym wizerunkiem kampanii mają być też plakaty w salonach :) Akcja na całego :P

...::: Made for loneliness :::...