• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#209421  autor: babeo
 04 sie 2007, 13:14
rovers pisze:co orange dwa pre-paidy?
Orange ma w sumie jeden prepaid tylko 3 jego plany teryfowe. POP/Orange GO/Nowe Orange GO --> tak smao jak w simplusie.
Online pisze:POP to wg mnie dobra konkurencja dla hayah.
Widzę, że kochasz POPa uber alles. Ja też lubię Orange, ale pewne racjonalne fakty trzeba położyć po stronie heyah.
Online pisze:10% więcej przy doładowaniu też jest w POPie
Tak, tylko żeby je uzyskać to musisz ładować min za 25zł częściej niż co 25 dni, a jeżeli stać Cię na to, to stać Cię także by załadować za 100zł (wtedy tez mamy odrazu 10% gratis :lol: ), a wtedy Nowe Orange Go boje POPa na głowe --> więc zdobądź się na trochę obeiktywizmu

#209445  autor: Online
 04 sie 2007, 14:30
babeo pisze:Orange ma w sumie jeden prepaid tylko 3 jego plany teryfowe. POP/Orange GO/Nowe Orange GO --> tak smao jak w simplusie.
To raczej nie jest tak, ponieważ POP to jest w Centertelu tak jak Heyah w PTC, tylko że POP jest bliżej Orange, można by nawet powiedzieć że Orange ma jedno prepaid - Orange Go a POP to taki dodatek. W Plusie to jest całkiem inaczej bo on ma pre paid Simplusa a w nim plany taryfowe easy i team (o ile jeszcze tak jest). Przynajmniej ja tak uważam.

Obrazek

#210366  autor: marektomek
 08 sie 2007, 09:57
Online pisze:
babeo pisze:Orange ma w sumie jeden prepaid tylko 3 jego plany teryfowe. POP/Orange GO/Nowe Orange GO --> tak smao jak w simplusie.
To raczej nie jest tak, ponieważ POP to jest w Centertelu tak jak Heyah w PTC, tylko że POP jest bliżej Orange, można by nawet powiedzieć że Orange ma jedno prepaid - Orange Go a POP to taki dodatek. W Plusie to jest całkiem inaczej bo on ma pre paid Simplusa a w nim plany taryfowe easy i team (o ile jeszcze tak jest). Przynajmniej ja tak uważam.
a czy z heyah możesz zmigrowac do tak taka? i na odwrót? NIE. A z popa do go i na odwrót możesz przechodzić 10 razy dziennie. Chyba wystarczający dowód na to że to różne plany taryfowe Orange[/center]

#210381  autor: przemek910
 08 sie 2007, 10:49
mozna z heyah do TT, tyle ze jest to dosyc kosztowne - 100zl i czasochlonne...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#210456  autor: marektomek
 08 sie 2007, 13:57
kin pisze:mozna z heyah do TT, tyle ze jest to dosyc kosztowne - 100zl i czasochlonne...
za tyle to można sie przenieść do każdej innej sieci z tym samym numerem. Tu nie o to chodzi :)

#210459  autor: Pawrzes
 08 sie 2007, 14:13
babeo pisze:Tak, tylko żeby je uzyskać to musisz ładować min za 25zł częściej niż co 25 dni

No i tylko do Orange a w Heyah to wszystkich sieci.

Pozdrawiam