• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #200909  autor: satyrus
 10 lip 2007, 12:34
Mam zamiar kupić sobie starter PLAY ale zanim to zrobie chcialbym sie dowiedziec kilku rzeczy:
1) po 2 minutach przychodzacych dostaje jedna wychodzaca. jak sprawdzic ile ich mam?
2) czy roaming działa w irlandii i czy trzeba go jeszcze jakos aktywowac
3) moj kolega kupil sobie PLAY KARTE (jakos w kwietniu) i mial male problemy..tzn. zawieszal mu sie telefon i rozmowcy go nie slyszeli, a po wlozeniu karty orange wszystko bylo OK wiec mam pytanie jak jest teraz?
4) czekam na opinie uzytkownikow :)

#200913  autor: MADMAX
 10 lip 2007, 12:49
Witam

Ad 1.
http://web.playmobile.pl/opencms/export ... index.html
Jak poznać stan twoich dodatkowych minut?

W każdej chwili możesz poznać stan Twoich dodatkowych minut zgromadzonych m.in. z usługi Zbieraj Minuty. Wystarczy, że ze swojego telefonu wybierzesz numer: *102# i aby potwierdzisz go zieloną słuchawką.
Ad. 3
Jeden ze znajomych przeszedł z Orange do PLAY i również zdarza się gorsza jakość połączeń i to w nie bylejakim miejscu bo w Poznaniu ;-)
Czasami jest tak, że słychać go niewyraźnie, są jakieś "zrywy" przez ułamki sekund itd...

Pozdrawiam
 #201423  autor: PiotrG-dz
 11 lip 2007, 18:40
satyrus pisze:Mam zamiar kupić sobie starter PLAY ale zanim to zrobie chcialbym sie dowiedziec kilku rzeczy:
1) po 2 minutach przychodzacych dostaje jedna wychodzaca. jak sprawdzic ile ich mam?

3) moj kolega kupil sobie PLAY KARTE (jakos w kwietniu) i mial male problemy..tzn. zawieszal mu sie telefon i rozmowcy go nie slyszeli,
Muszą byc to pełne 2 minuty sprawdzenie tych minut to :arrow: *102# Ja testuję Play Kartę juz miesiąc i nie narzekam na zasięg ani jakośc rozmów. :)

#201678  autor: maniek89
 12 lip 2007, 14:33
*102#
satyrus pisze:2) czy roaming działa w irlandii i czy trzeba go jeszcze jakos aktywowac
roaming włącza sie automatycznie, ale czy w Irlandii dziala nie wiem
satyrus pisze:moj kolega kupil sobie PLAY KARTE (jakos w kwietniu) i mial male problemy..tzn. zawieszal mu sie telefon i rozmowcy go nie slyszeli, a po wlozeniu karty orange wszystko bylo OK wiec mam pytanie jak jest teraz?
moja mama ma play, nie narzeka, nawet na wsi nie ma problemow z zasiegiem, rozmowy sa plynne nic nie przerywa ma lepszy zasieg niz ja w orange.

#202335  autor: Dideq
 14 lip 2007, 12:01
maniek89 pisze:2) czy roaming działa w irlandii i czy trzeba go jeszcze jakos aktywowac
roaming włącza sie automatycznie, ale czy w Irlandii dziala nie wiem
Jest w Irlandii.

#202930  autor: kojot67
 16 lip 2007, 13:12
A mnie tam zrywa rozmowy i sprawdzałem w kilku miejscach. Chyba że to zależy od telefonu, mam samsunga z370. Chociaż wydaje mi sie że bardziej to wina sieci, mają jeszcze słaba infrastrukturę czy coś tam? Trochę jest to wkurzające ale inne tematy są super, więc mogę tą sieć polecić.

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/

#206702  autor: Ramirez
 26 lip 2007, 19:07
A ja mam takie pytanko, już nie będę zakładał nowego tematu tylko podczepię sie pod istniejący :mrgreen:

Mam od dzisiaj starterek playa. W Play karta stan konta sprawdza się *101#, ale widzę że podane tam jest tylko do kiedy można dzwonić. Czy i jak można sprawdzić do kiedy ważne są połączenia przychodzące??? :?