• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #197290  autor: DD7
 29 cze 2007, 10:06
Witam.
Czy jeżeli będę chciał rozmawiać z osobą w Anglii która ma na komputerze uruchomione GG, a ja będę pisał do niej z telefonu to czy płace jakieś dodatkowe opłaty, opróćz tych za transmisję? I cz to by było wogóle opłacalne?

PS. Nie mogę tego znaleźć, jakie są stawki za transmisję w nowym go?

Za pomoc oczywiście pomógł :)

#197296  autor: JacekS
 29 cze 2007, 10:46
Ja jestem w Anglii i rozmawiam przez gg z osoba ktora jest w Polsce i nie ma za zadnych dodatkowych oplat

#197298  autor: DD7
 29 cze 2007, 10:51
Niejasno się wyraziłem.
Chodziło mi z komórki w Polsce do komputera w Anglii.
Bo to co napisałem wcześniej można zrozumieć dwuznacznie :)

W takim przypadku nie ma żadnych dodatkowych opłat dla komórki, tylko transmisja? A wtedy jak ktoś ejst w Anglii to więcej przeysła danych czy jak?

Jakie są cenniki za trans. w nowym go?

#197300  autor: JacekS
 29 cze 2007, 10:55
blade_ninja pisze:Chodziło mi z komórki w Polsce do komputera w Anglii.
Nie powinno byc zadnych dodatkowych oplat, poza oczywiscie oplat za transmisje danych

#197303  autor: DD7
 29 cze 2007, 10:58
Ok, a czy to tak samo się ma do Jadu Gadu? Bo chyba tą aplikację się bardziej opłaca, bo jest freeware. Normalnie na tej apliakcji można gadać też z osobami które są poza granicą?

EDIT:

A czy ustawienie "Konfiguracja WAP po GPRS" automatyczne ze stronki Orange na Motkę v3 to jest to odpowiednie żeby używać tego programu?

#197310  autor: DD7
 29 cze 2007, 11:09
Ale tam na stronie GG to jakieś esy płatne trzeba wysyłać itd. To to ejst darmowe czy jak?

Jak będę miał tę wersję GG to przy pierwszym logowaniu mam wpisać swój komputerowy nr gg i hasło? Zaimportuje kontakty z serwera?

Dużo pobiera za transmisję to GG? Ile średnio za samo połaczenie się z serwerem?
I czy na v3 tą wersja najnowsza (pierwszy post druga strona tamtego tematu) będzie działać?

#197322  autor: Kaczy
 29 cze 2007, 11:42
Poczytaj jeszcze ten temat o GoChacie.
Płacisz za program jednorazowo 1 zł, a później już płacisz tylko za transmisje danych.
Jest o tyle fajny, że od razu zasysa Ci listę kontaktów. No i ogólnie sprawuje się lepiej niż np. JaduGadu.

...::: Made for loneliness :::...