• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #196467  autor: pielas
 26 cze 2007, 16:41
Witam ostatnio wziąłęm telefon na abonament i teraz nie mam co zrobić ze stara kartą sim. Mam na niej około 350zł.I właśnie chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość pobrania pieniędzy z konta(albo przeznaczenie ich na opłatę abonamentu). A jeżeli nie to czy opłacało by sie sprzedać karte na allegro i ile była by w przybliżeniu warta.

#196468  autor: babeo
 26 cze 2007, 16:49
Czy wziąłeś go w tej samej sieci? czyli w Twoim przypadku przejście z tak taka na abo?

Opy nie praktykują wypłacania pieniędzy z kart. Jak wspomniałeś możesz sprzedać ja na allego. Za ile? za tyle za ile się sprzeda, sądzę że powinienieś odzyskac 50-70% tej kwoty, która jest na karcie.

#196470  autor: pielas
 26 cze 2007, 16:59
Abonament mam w erze. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak ta karta straci ważnośc na połączenia przychodzące to będzie jakaś możliwość na odzyskanie pieniędzy za jakieś czas np miesiąc,rok??

#196868  autor: GregPepe
 27 cze 2007, 20:39
Cza było przejść na ERA FUN by ci kasa została na koncie, tera to albo allegro albo wyfdac na jakies usługi.