• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #189220  autor: mdomek
 04 cze 2007, 10:50
Podobno plus przedluzyl promocje z mmsami po 18 gr do polowy czerwca. W regulaminie rzeczywiscie widnieje taka data.

Jednak kiedy wysylam mmsa dostaje wiadomosc, ze konto zostalo zaktualizowane o kwote 0,40 zł. Czy tylko u mnie jest taki problem ? Dodam, ze w ramach poprzedniej promocji (czyli w starym terminie) rozliczalo prawidlowo, po 18 gr.

#189366  autor: dechomenon
 04 cze 2007, 19:10
to dzwoń do biura obsługi, chyba ze masz mixa w II odsłonie sprawdź *147# ok, musisz mieć taryfę mix III

#189540  autor: mdomek
 05 cze 2007, 13:06
Mam Mixplus III, zadzwonie do nich.

Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie Mixa, bo niedawno przeszedłem z S+ i jeszcze nie wszystko jest dla mnie jasne...
Niech ktoś mi wytłumaczy skąd mam wiedzieć kiedy mam doładować konto, skąd mam wiedizeć kiedy mija te 30 dni? Musze sam tego pilnowac czy da sie to jakoś sprawdzic?
Bo kazde doladowanie przedłuza waznosc konta o 30 dni ale od daty waznosci a nie od dnia doladowania, wiec np. teraz mam informacje zeby zasilic przed 20 sierpnia :/

#189646  autor: Kaczy
 05 cze 2007, 18:44
mdomek pisze:Niech ktoś mi wytłumaczy skąd mam wiedzieć kiedy mam doładować konto, skąd mam wiedizeć kiedy mija te 30 dni? Musze sam tego pilnowac czy da sie to jakoś sprawdzic?
*125# :)

Więcej kodów
tutaj

...::: Made for loneliness :::...

#189674  autor: dechomenon
 05 cze 2007, 19:42
jeszcze przez wysłanie pz 2585 możesz sprawdzić ile zostało Ci zasileń do końca kontraktu!

#189806  autor: mdomek
 06 cze 2007, 08:59
*125# pokazuje mi "Zasil swoje konto przed 22-08-2207".

Zgodnie z Regulaminem § 2 pkt 2. :
Minimalna kwota jednorazowego zasilenia konta wynosi 30 zł („kwota minimalna”) i winna być dokonywana co najmniej raz na 30 dni licząc od dnia
zawarcia Umowy."
Wobec tego mam obowiazek zasilic konto przed koncem tego okresu conajmniej dwa razy... Nadal więc nie wiem do kiedy musze zasilić konto.

I chyba nie będe wiedział bo... Regulamin § 2 pkt 4. :
Każde jednorazowe zasilenie konta kwotą minimalną lub wyższą, niezależnie od momentu jego dokonania, przedłuża okres ważności konta o 30 dni
liczonych od dnia zakończenia poprzedniego okresu ważności.
A wiec jesli doladuje dwa razu pod rzad za 30 zl okres przedluzy sie o 60 dni i nie bede znowu wiedzial kiedy musze zasilic... Musze poprostu pamietac date ostatniego zasilenia :/

Poczatkowo myslalem, ze jest tak dlatego ze przeszedłem z S+ i okres waznosci pozostal taki jaki mialem tam. Ale chyba jednak nie tylko to jest problemem.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2007, 09:45 przez mdomek, łącznie zmieniany 1 raz.

#189814  autor: dechomenon
 06 cze 2007, 09:19
no tak jest napisane w regulaminie, ale czasem ludzie przychodzą i mówią ze zasilii 3 razy w miesiącu a w drugim nie zasilali! hhee ale tak jak mówi regulamin powinno się raz na bank zasilać!

#189823  autor: Kaczy
 06 cze 2007, 10:24
mdomek pisze:no tak jest napisane w regulaminie, ale czasem ludzie przychodzą i mówią ze zasilii 3 razy w miesiącu a w drugim nie zasilali! hhee ale tak jak mówi regulamin powinno się raz na bank zasilać!
W regulaminie pisze, że musisz raz na 30 dni zasilić. Jednak jak zasilasz konto kilka razy w miesiącu to termin doładowania sumuje się (jak w TT :P ) i później nie musisz doładowywać.

Ps. Jeśli zasilisz konto 10 razy w miesiącu to przez kolejne 9 nie musisz już go zasilać. :-D

...::: Made for loneliness :::...

#189851  autor: Legol
 06 cze 2007, 13:36
No dziwna sprawa z tymi mmsami- na stronie glownej plusa jak byk stoi MMS w cenie SMS w Mixie a tymczasem dzis po wyslaniu mmsa skasowalo 40 gr :/ Wyjasnial ktos to w BOKu?

#190176  autor: mdomek
 07 cze 2007, 13:24
Wracając do mmsów - u mnie już dobrze rozlicza, po 18 gr za mmsa.

Nie dzwoniłem do BOKu.