Witam wszystkich serdecznie to mój pierwszy post na forum.
Poczytałem sobie trochę forum przed założeniem tematu, ale to co mnie interesowało albo nie było omawiane albo pochodzi sprzed kilku ładnych miesięcy i nie wiem czy jest nadal aktualne.
Przejdźmy do konkretów. W tej chwili jestem szczęśliwym

posiadaczem SimPlusa. Przez ostatni czas poważnie zastanawiam sie nad przejściem do Plus Mixa. Skusił mnie darmowy numer (moja luba też jest w Plusie

). W związku z tym mam kilka pytań do Was.
1. Przeglądając forum zauważyłem, że darmowy numer obowiązuje w Mixie już od jakiegoś dłuższego czasu. A na stronie jest cały czas napisane, że to promocja i kończy się dnia tego i tego. Co się dzieje potem? Przedłużają to? Jaką mam pewność, że to się nie skończy? Znając moje szczęści to gdy przejdę to ją zlikwidują

2. Co muszę mieć ze sobą przy podpisywaniu umowy? Dowód osobisty na pewno ale co jeszcze?. Nie pracuję, jestem studentem. Powinienem wziąć ze szkoły zaświadczenie, że studiuję czy wystarczy sama legitymacja/ indeks?
3. Czy w Mixie tak jak w SimPlusie są wprowadzane jakieś nowe promocje lub taryfy?
Napiszcie jeszcze parę słów od siebie. Jakie są wady i zalety bycia w Mixie itp. Jakieś informacje, spostrzeżenia

Powiedzcie też jak najwięcej o darmowym numerze bo to mnie najbardziej interesuje.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowidzi.
Pozdr.