• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #160837  autor: johnq
 10 mar 2007, 09:02
Witam wszystkich.

Pare dni temu straciłem numer. Gdy się do mnie dzwoni, mówi, że nie ma takiego numeru. Po prostu numer mi wyszedł z powodu niedoładowania go kartą... (kompletnie o tym zapomniałem). Mam takie pytanie. Czy da się ten numer jeszcze odzyskać? Dodam, że jestem zarejestrowany z tym numerem na Orange.pl i smsy da się wysyłać nadal. Jestem niepełnoletni (jeżeli to ma jakieś znaczenie?) Co mogę zrobić, aby odzyskać ten numer i czy wogóle istnieje taka możliwość?

Pozdrawiam!

#160854  autor: kosaz
 10 mar 2007, 10:14
najprawdopodobniej nie da sie jug go odzyskac taka profilaktyka orange nawet jak jest zarejestrowany na orange.pl musi dodatkowo byc zarejestrowany w salonie tam tez jest pewne ze jak w salonie rejestrujesz to mozesz odzyskac karta za dodatkowe oplata

#160856  autor: iSiO
 10 mar 2007, 10:16
Z tego co wiem to nic się nie da zrobić.

#160861  autor: Irek
 10 mar 2007, 10:32
Mendus pisze:Pare dni temu straciłem numer. Gdy się do mnie dzwoni, mówi, że nie ma takiego numeru. Po prostu numer mi wyszedł z powodu niedoładowania go kartą... (kompletnie o tym zapomniałem). Mam takie pytanie. Czy da się ten numer jeszcze odzyskać?
Nie ma możliwości odzyskania numeru jeśli stracił ważność poprzez brak doładowania.
Mendus pisze:Dodam, że jestem zarejestrowany z tym numerem na Orange.pl i smsy da się wysyłać nadal.
Przez jakiś czas jeszcze będziesz mógł z tego korzystać, ale i tak w końcu konto zostanie zawieszone.

"And one more thing..."

#160888  autor: johnq
 10 mar 2007, 11:34
No to trudno. Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi. Już kupiłem nowy starter i zarejestruję się od nowa...

Pozdrawiam!