• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #130480  autor: krzyniu26
 05 gru 2006, 20:13
Czy orientuje się ktoś czy doładowując konto tak taka kwotą z punktów era premia uzyskuje się podwójne doładowanie?

Dokładnie wygląda to tak:
mam 3500 punktów i chciałbym je wymienić na doładowanie 100 zł dla użytkownika tak tak,który dzisiaj kupił starter i aktywował go.

Cz ta kwota będzie podwojona?
Nigdzie w regulaminach o tym nie wspominają. Zarówno w regulaminach ery premia jak i podwójnego doładowania.

Doładowanie za punkty era premia jest to doładowanie elektroniczne więc jak każde inne powinno się łapać. Może ktoś coś wie???

#130493  autor: taktakmen
 05 gru 2006, 21:07
Jak była druga edycja promocji 2 razy Tak Tak to ja takie doładowanie z Punków Era Premia kupiłem na Allegro nawet sporo taniej i to doładowanie zostało podwojone.Nie przypuszczem,żeby cokolwiek się teraz zmieniło,więc spokojnie możesz doładować Tak Taka w ten sposób :smt006

#130579  autor: Pawrzes
 06 gru 2006, 00:44
Tak, aby skorzystać z 2xTakTak można doładować konto każdą możliwą formą doładowań.

Pozdrawiam
 #130642  autor: krzyniu26
 06 gru 2006, 16:21
Dzisiaj otrzymałem mail z bok ery i zapewniono mnie w nim,że doładowanie z punktów era premia skutkuje podwójnym doładowaniem.

#130644  autor: Pawrzes
 06 gru 2006, 16:29
No widzisz, mieliśmy rację :)

Pozdrawiam