mam problem.. chcialbym wiedziec jak przejsc z jednej idei mix na Twoj mix... prosze o jak najszybsza pomoc... to dla mnie bardzo wazne...
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Zmiana kosztuje 30 zł 
Ps. Ja próbowałem zmienic to przez Orange On-Line, ale jak wybierałem zakładkę plan taryfowy to wyskakiwała mi strona główna i musiałem zmienić plan przez konsultanta
PS. Poziom wiedzy konsultantów nie za dobry. Mówią, że kosztuje to 30 zł i że będzie to doliczone do rachunku. Na moje pytanie, że to Mix i że mam polecenie zapłaty i jak w takim wypadku będzie to rozwiązane, okazywało sie, że jednak pobiera tą kasę z konta
Regulamin konwersji

Ps. Ja próbowałem zmienic to przez Orange On-Line, ale jak wybierałem zakładkę plan taryfowy to wyskakiwała mi strona główna i musiałem zmienić plan przez konsultanta

PS. Poziom wiedzy konsultantów nie za dobry. Mówią, że kosztuje to 30 zł i że będzie to doliczone do rachunku. Na moje pytanie, że to Mix i że mam polecenie zapłaty i jak w takim wypadku będzie to rozwiązane, okazywało sie, że jednak pobiera tą kasę z konta

Regulamin konwersji
...::: Made for loneliness :::...
z ta sronka sa problemy (pmowie na swoich odczuciach), czasem przy wejsc w zmine taryfy powraca ci do strony startowej, albo wyskakuje ci komunikat ze nie mozesz zmienic choc mozesz. dlatego jest najlepiej pojc do salonu i zalatwic to od reki.
'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'
Ja jakoś nie jestem przekonany do Salonów - wolę to zrobić on-line.b@sho pisze:z ta sronka sa problemy (pmowie na swoich odczuciach), czasem przy wejsc w zmine taryfy powraca ci do strony startowej, albo wyskakuje ci komunikat ze nie mozesz zmienic choc mozesz. dlatego jest najlepiej pojc do salonu i zalatwic to od reki.
"And one more thing..."