Witajcie, mam prośbę o pomoc. Dokonałem zakupu startera Play za 5 PLN w Żabce. Dziś w punkcie obsługi klienta miła Pani aktywowała mi numer i po chwili zobaczyłem go w apce Play24. Do tego momentu wszystko szło w porządku. Zapytałem co zrobić, aby teraz uaktywnić na tym numerze taryfę OdNOWA (na ten moment jest tam taryfa Formuła Play na Kartę), bo chciałem uzyskać:
- darmowe połączenia i wiadomości w Play - pakiet jednorazowy za 0 PLN
- internet 4 GB - pakiet cykliczny za 10 PLN
- utrzymaną ważność konta (nie istotne czy na miesiąc czy na rok wprzód)
...czyli tak jak mam na drugim numerze starszego dziecka, który mam już od jakichś 2 lat i co istotne utrzymanie takiego numeru kosztuje jedynie 10 PLN miesięcznie.
Niestety w odpowiedzi w salonie Play usłyszałem, że to nie jest już możliwe. Po powrocie do domu spróbowałem aktywować taryfę Play OdNOWA kodem 16320#, ale na telefonie syna otrzymuję jedynie odpowiedź o błędnym kodzie MMI.
Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Jest jakaś podobna taryfa? A może kupić na Allegro starter z tą konkretną taryfą? Jeśli tak, to czy będę mógł na niej aktywować wspomniane wyżej pakiety?
Dzięki i pozdrawiam!
- darmowe połączenia i wiadomości w Play - pakiet jednorazowy za 0 PLN
- internet 4 GB - pakiet cykliczny za 10 PLN
- utrzymaną ważność konta (nie istotne czy na miesiąc czy na rok wprzód)
...czyli tak jak mam na drugim numerze starszego dziecka, który mam już od jakichś 2 lat i co istotne utrzymanie takiego numeru kosztuje jedynie 10 PLN miesięcznie.
Niestety w odpowiedzi w salonie Play usłyszałem, że to nie jest już możliwe. Po powrocie do domu spróbowałem aktywować taryfę Play OdNOWA kodem 16320#, ale na telefonie syna otrzymuję jedynie odpowiedź o błędnym kodzie MMI.
Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Jest jakaś podobna taryfa? A może kupić na Allegro starter z tą konkretną taryfą? Jeśli tak, to czy będę mógł na niej aktywować wspomniane wyżej pakiety?
Dzięki i pozdrawiam!