@IC_Current tylko w moim przypadku wygląda to tak, że mój numer będzie w OFNK od dnia 01.08.2025 r., bo umowę u obecnego operatora mam do 31.07.2025 r.
Dziś na czacie Orange Pani Konsultant powiedziała, że nie będę mógł aktywować tych wszystkich profitów na tym numerze tymczasowym ale bez problemu zostaną one aktywowane na numerze docelowym w dniu 01.08.2025 r., bo niby wniosek o przeniesienie numeru do OFNK złożyłem w okresie ważności tej promocji.
Czytając literalnie regulamin to chyba nie jest to do końca polegające na prawdzie:
"
W ramach Promocji Abonent, który przeniósł numer do Orange na kartę nie wcześniej niż 28 kwietnia 2025 roku oraz wyraził w okresie od 28 kwietnia do 31 lipca 2025 roku zgodę na otrzymywanie informacji handlowych środkami komunikacji elektronicznej poprzez wysłanie darmowego SMS-a o treści TAK pod numer 80290 lub włączył ją w Mój Orange i spełnił warunki opisane w regulaminie usługi promocyjnej „Bonus za zgodę” dostępnym na stronie
www.orange.pl, w Salonach Orange i Salonach partnera Orange, otrzyma automatycznie (bez potrzeby samodzielnego włączenia) Bonus w postaci:
a)
usługi „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + 25 GB” za 0 zł na pierwsze 90 dni w wersji cyklicznej oraz
b)
pakietu 400 GB za 0 zł ważnego tak długo, jak środki na koncie głównym. Pakiet 400 GB wynika ze spełnienia warunków regulaminu usługi promocyjnej „Bonus za zgodę”.
W razie czego mam screeny z czatu Orange i je załączę do ewentualnej reklamacji.