Zaktualizowali komunikat a ja nadal nie rozumiem:
W przypadku promocji „Rok Ważności Konta” to całkowite zakończenie jej świadczenia, przy czym klienci, którzy już z niej korzystają lub dołącza do niej przed jej wyłączeniem 27.10.2024 r. będą ją mieli nadal aktywną o ile będą nadal spełniali jej warunki. Promocja ta jest dostępna w dwóch taryfach prepaid: „Plus Na Kartę” oraz „Plus Na Kartę Rok Ważności Konta”.
Mam PnK RWK, to będzie działać po 27.10. czy nie? Piszą o jakimś spełnianiu warunków a usługa RWK jest zaszyta w tej taryfie (każde doładowanie przedłuża ważność o rok). Czy mam doładować przed 27.10. bo po tym terminie doładowanie przestanie dawać RWK? Jeśli tak będzie to chyba oznacza degradację samej taryfy (taryfa RWK bez RWK
) ale przecież o tym nie wspominają.
Edit.
Przekopałam stare regulaminy i okazuje się, że RWK w taryfie PnK RWK to promocja a nie jak mi się wydawało składowa taryfy, co nie zmienia faktu, że bez tej promocji cała taryfa traci sens.
Wymagane warunki (skrótowo):
1. Aktywacja kodem
2. Trzeba znajdować się w okresie ważności połączeń wychodzących
3. Trzeba posiadać dodatnią wartość konta.
Dalej wiadomo, dostajemy RWK po każdym doładowaniu.
Istotna sprawa: promocja nie dezaktywuje się automatycznie w sytuacji braku ważności połączeń wychodzących oraz braku środków na koncie, co rozumiem tak, że nawet jeśli przegapimy termin i ważność wygaśnie to promocja RWK nie zostanie wyłączona (a jak wiadomo po 27.10. byłoby to równoznaczne z jej nieodwracalną utratą) tylko będzie wymagała dwóch doładowań: jednego żeby przywrócić połączenia wychodzące i drugiego, które przyzna RWK. Jeśli źle to rozumiem to proszę mnie poprawić.
Regulamin, który znalazłam pochodzi z 2014r. jeśli były jakieś zmiany to też proszę o info.