Dostałam kolejny pakiet 25GB z promocji 300GB BIS na numerze, na którym aktywowałam promo w zeszłym miesiącu. Na drugim numerze, na którym miesiąc temu sms 300GB zwracał, że nie spełniam warunków dzisiaj ponownie spróbowałam i 25GB BIS wpadłobiala1991 pisze: ↑29 sie 2023, 21:06odpaliłam nową promocję 300GB na dwóch numerach (aktywowanych w grudniu). Oba numery pakiet 25GB ze starej promocji otrzymały w zeszłym tygodniu i oba w przeddzień były zasilane. Teraz jeden nr dostał pierwszą paczkę z nowej promocji a na drugim:
"Nie spełniasz warunków promocji. Prezent możesz odebrać dopiero po doładowaniu za min. 5zł."![]()

Coś mi się jednak nie zgadza na trzecim numerze, chodzi o NL cykliczny z MMS, który był zawieszony do 15.12.23. Przedwczoraj włączyłam jednodniowy NL za 1zł, dzisiaj usługa znów została uśpiona i MO pokazuje, że NL cykliczny jest zawieszony do 31.12.23. Przecież NL jednorazowy daje miesiąc zawieszenia więc NL cykliczny powinien zostać zamrożony do 15.01.24. a u mnie przedłużył się tylko do końca roku (czyli o pół miesiąca).