• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #107965  autor: robinho
 23 wrz 2006, 10:39
witam,
mam pytanie do bardziej wtajemniczonych. lada dzien bede mial nowy numer (pozdro Foxy) wiec swoj dotychczasowy tiktak sprzedalem znajomemu znad morza. ten tiktak jest zarejestrowany na mnie wiec pytanie brzmi czy moge go wyrejestrowac, czy przerejestrowac czy cos innego? ze wzgledu na odleglosc wspolna wizyta w BOK odpada.

wicie rozumicie - kolega, kolegą ale jakby jakis walek zrobil odpowiedzialnosc spadlaby na osobe zarejestrowana czyli mnie dlatego wole pozbyc sie balastu:)

#107997  autor: lukasm
 23 wrz 2006, 11:38
W regulaminie świadczenia usług Ery jest zapis "w przypadku nabycia Karty SIM Tak Tak od innego Użytkownika, Użytkownik zbywający Kartę SIM Tak Tak zobowiązany jest wypełnić i przesłać do Operatora kartę rejestracyjną Użytkownika, zawierającą dane nabywcy Karty." Najlepiej idź do jakiegoś punktu sprzedaży i zapytaj, jak to ma być przeprowadzone.

#108318  autor: Kamel
 24 wrz 2006, 10:01
Witaj, jeśli chodzi o przerejestrowanie karty Tak-Tak'a to należy wykonać następujące procedury:

Wypełnić dokumenty i przesłać w formie zeskanowanej na adres: [email protected] lub w normalnej formie listownej do Ery :

- Kartę rejestracyjną
- oświadczenie o zbyciu karty SIM Tak Tak podpisanego przez dotychczasowego Użytkownika

gdzie, oświadczenie o zbyciu karty SIM Tak Tak ma zawierać:

- dane osoby, na którą dotychczas zarejestrowana jest karta SIM,
- dane osoby, na którą karta SIM ma być przerejestrowana,
- podpis, zgodny z podpisem na Karacie rejestracyjnej, aktualnego właściciela

Kartę rejestracyjną znajdziesz tutaj:

:arrow: http://www.era.pl/download/karta_rejestracyjna.pdf

#109224  autor: Matek
 26 wrz 2006, 19:43
Ja przerejestrowałem karte bez podawania danych osobowych osoby na którą była dotychczas zarejestrowana karta sim. Troche dziwne ale dobra... Dodam że to było wykonywane w salonie ery.