• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1056649  autor: Barciur
 24 lis 2018, 04:51
Mój przyjaciel pracuje w salonie Play. Wiem, że ich pensja zalezy od wykonania planu. Wykonanie planu to x umów itp. Więc to nawet nie tyle, że premia czy coś, tylko wysokość samej pensji od tego zalezy. P4 mocno ciśnie, żeby brać ludzi do abonamentów. Więc jestem niemalże przekonany, że są przygotowani na takie skargi i spływa to po nich - przeproszą, powiedzą, że przeszkolą pracownika a tak naprawdę to są zadowoleni, że tak pracownicy cisną ludzi na abonamenty.
 #1056879  autor: marcz123456
 24 lis 2018, 20:44
Jak ostatnio byłem przenieść numer w play, to podczas czekania słuchałem sobie konsultanta co nawijał jakiejś babeczce. Jakby mi to mówił, to by stracił klienta.
Po prostu nie trawię takiego wciskania na siłę czegokolwiek.
 #1056904  autor: klaudia123
 25 lis 2018, 01:25
PLAYT niech nie będzie idiotyzmów ludziom kazał robić, tylko niech każdy chętny wypełni wniosek on-line, a w salonie tylko kartę odbierze.. proste, Inne sieci kuriera wyślą.. a tak by było taniej. pewno szał na niedziałające drukarki by był.. ale do abo by działały...