• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #82708  autor: ela_l
 28 cze 2006, 21:34
WITAM mam mały problem dotyczący pamięci mojego sagema myx52v chodzi o to ze niemam pamięci na odebrane wiadomości które zapisują sie na tel!! wykasowałam wszystkie wiadomości jakie tylko miałam klikłam w pamięś i wyskoczyło ze dostepna pamięc wynosi 3\100 a zadnych tam wiadomości niemiałam!!jak ktos wie jak mi pomóc lub miała podobny problem prosze napisac na gg 8346769 albo niech odpowiedzi zostawia na forum pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 cze 2006, 15:40 przez ela_l, łącznie zmieniany 1 raz.

#82859  autor: kamil1221
 29 cze 2006, 13:16
Może wyłącz telefon i wyjmij baterie na ok. 5 minut - tak, aby płyta główna cała się od elektryzowała.

Jeżeli to nie pomoże spróbuj znów wykasować wszystkie smsy poleceniem wykasuj wszystkie.
Sprawdź czy nie masz wiadomości w elementach wysłanych - jak tak wykasuj je.

Kiedy nawet to nie zadziała to zostaje serwis i wgranie nowego softa do telefonu.

dodano:

Jeszcze w ustawieniach telefonu jest takie coś, że gdy wyłączysz telefon wszystkie wiadomości sms są kasowane.
Menu :arrow: ustawienia :arrow: zabezpieczenia :arrow: poufne (czy cos w tym stylu) :arrow: wiadomości :arrow: aktywuj

#82972  autor: ela_l
 29 cze 2006, 20:07
to niezadziałało musze isc na serwis:( a ile trwa wgrywanie nowego softa??

Kiedy nawet to nie zadziała to zostaje serwis i wgranie nowego softa do telefonu.

#83024  autor: kamil1221
 30 cze 2006, 01:06
Wgranie nowego softa to kwestia kilku dni i tyle...
Po jakimś tygodniu telefon bedzie juz sprawny i w twoich rekach. :wink:

#83173  autor: ela_l
 30 cze 2006, 18:37
dziekuje za info i pomoc :smt008 :) :)