• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #52492  autor: Shila
 08 lut 2006, 17:01
Kupilam ojcu taki telefon pod choinke bo sobie zażyczyl.. ale teraz cos sie skarzy ze niby jak ktos dzwoni do niego i on otwiera klapke, to nic nie widzi [jest czarny wyswietlacz]. Nie moge tego zweryfikowac, bo jakos mi sie to do tej pory nie wydarzylo :/ No ale musze uwierzyc na slowo..

Teraz moje pytanie: No oczywiscie jest na gwarancji to moge go oddac do naprawy. Kupowalam ten tel. w sklepie Neonet czy jakims tam agd rtv.. Dadza mi telefon zastepczy? Ja to bym chciala zeby nie dalo sie tego wymienic i zeby mi wymienili na Alcatela ot e259 :/ No ale pewnie zrobia to.. bo ponoc cos nie styka w klapce.

Telepolis.pl

#52494  autor: Irek
 08 lut 2006, 17:03
Jeśli kupowałaś sam telefon to nie dostaniesz zastepczego! I na pewno nie wymienią Ci na model innej firmy. Jeśli telefon jest na gwarancji i idzie do serwisu to musi być nie do naprawy, żeby został wymieniony. Jeśli telefon jest serwisowany trzy razy i za każdym razem po naprawie powtarza Ci się to samo to wtedy wymienią go na nowy!

"And one more thing..."