Orange menu nie jest aż takie straszne jak pisze większość użytkujących je. Ma poblokowanych kilka funkcji (bezpośredni zapis na kartę fimów i zdjęć). Denerować może tych co kręcą dużo filmów, ale np zdjęcia to już nie problem, ponieważ są już programy które mogą sprawić aby można było zapisać na kartę. Jak znajdę do tego programu link to wstawie. Ja uznałem coś takiego. Nie warto tracić gwarancji żeby mieć oryginalny soft i tak prędzej czy później musi się pojawić ogólnodostępnie.
PS. Ja polecam najbardziej Bluetootha, ponieważ mam kabel (swój), miałem IRDE i BT i Blutek spisywał się najlepiej. Na kabel często narzekam, ponieważ nie przechodzą mi pliki większe niż 3,6 MB (ale nie wszystkim to się dzieje, ja mam akurat kabel USB Forevera, ale na Foofach też coś takiego występuje, więc trzeba mieć szczęście żeby trafić na dobry). IRDA jest strasznie wooolna, natomiast jak miałem BT to chodziło wszystko szybko i sprawnie no i telefon nie musiał być przy kompie żeby przegrać dane i wchodziło z prędkością podobną do USB. Kabel COM (nie pamiętam jakiej firmy) też miałem i występował ten sam problem co z USB.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2006, 12:40 przez misiek18, łącznie zmieniany 1 raz.
Nokia 3310 => Siemens C60 => Sagem MyX6-2 => Samsung i550w => Nokia Lumia 710