• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #49757  autor: kamil1221
 29 sty 2006, 16:55
Co to PictBridge ??
I jeszcze jedno czy wszyscy posiadacze sagema myX6-2 maja taka funkcje (bo ja nie mam orangowego sagema)??

#49768  autor: Irek
 29 sty 2006, 17:17
Technologia PictBridge to standard umożliwiający wydrukowanie zdjęcia z nośnika( mowa tutaj o aparatach cyfrowych) bez potrzeby podłączania go do komputera. Czyli co? Podpinamy go bezpośrednio do drukarki (przewodowo lub bez) i drukujemy fotki. Taka mała innowacja, ale dla niektórych bardzo przydatna!

"And one more thing..."

#49779  autor: kamil1221
 29 sty 2006, 17:37
Dziekowac ale nie odpracowac w polu :wink:
Juz jedna czesc tajemnicy rozwiana, pozostaje druga co do sagema.

#49782  autor: Irek
 29 sty 2006, 17:45
Nie mam i nie miałem 6-2 więc na drugą cześć pytanie odpowiem Ci tak. Z dedukcji wynika, że sprzedawane w innych sieciach lub sklepach też powinny to mieć!

"And one more thing..."

#49788  autor: kamil1221
 29 sty 2006, 18:05
A moze zle patrzyles bo u mnie tej funkcji nie a ani w wiadomosciach ani w ustawieniach tylko w zakladce Connectivity.
To leci tak:
Menu :arrow: connectivity :arrow: USB mode :arrow: PictBridge (jedna z opcji).
:roll: :roll:

#51725  autor: zoja61
 05 lut 2006, 17:57
witam. przeczytałam przed chwilą , że będzie można wyłaczyć menu ORANGE, ale tylko w nowych aktywacjach z telefonami. A co ze starymi?? mam sagema 6-2 , kupiłam go w grudniu i trafia mnie jego menu.Był juz w serwisie , ale tam mi nie pomogli. To co , dyskryminacja?? jedni wyłączą , a drudzy nie???

ZOJA

#51733  autor: kamil1221
 05 lut 2006, 18:04
zoja61 pisze:witam. przeczytałam przed chwilą , że będzie można wyłaczyć menu ORANGE, ale tylko w nowych aktywacjach z telefonami. A co ze starymi?? mam sagema 6-2 , kupiłam go w grudniu i trafia mnie jego menu.Był juz w serwisie , ale tam mi nie pomogli. To co , dyskryminacja?? jedni wyłączą , a drudzy nie???
To wspaniala inforamacja - ale mi sie nie przyda bonie mam orange menu :wink:
Zapytaj sie konsultantow w biora obslugi co i jak z tym menu orange oni powinni wiedziec!!!
Ewentualnie salon orange pozostaje.

#52142  autor: zoja61
 07 lut 2006, 13:10
kamil1221 pisze:
zoja61 pisze:witam. przeczytałam przed chwilą , że będzie można wyłaczyć menu ORANGE, ale tylko w nowych aktywacjach z telefonami. A co ze starymi?? mam sagema 6-2 , kupiłam go w grudniu i trafia mnie jego menu.Był juz w serwisie , ale tam mi nie pomogli. To co , dyskryminacja?? jedni wyłączą , a drudzy nie???
To wspaniala inforamacja - ale mi sie nie przyda bonie mam orange menu :wink:
Zapytaj sie konsultantow w biora obslugi co i jak z tym menu orange oni powinni wiedziec!!!
Ewentualnie salon orange pozostaje.
No to się ciesz, ze nie masz orange menu. Ja już pytałam wszędzie gdzie tylko mogłam i wszędzie zbywają ludzi. Wiem na pewno, że jest polski soft do 6-2, tylko nie chcą go udostępnić :-D

ZOJA

#52146  autor: kamil1221
 07 lut 2006, 13:15
zoja61 pisze:
No to się ciesz, ze nie masz orange menu. Ja już pytałam wszędzie gdzie tylko mogłam i wszędzie zbywają ludzi. Wiem na pewno, że jest polski soft do 6-2, tylko nie chcą go udostępnić :-D
Ale ja nigdy telefonu nie mialem w orange - telefon kupilem w sieci TIM - zagranica.
Nie jest tez to 100% sagemowski oprogramowanie - ale nie ma orange.!!