• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #31559  autor: TSR
 22 lis 2005, 19:31
Witam Mam problem z wgraniem mp3 na fona wiem ze najpierw sie wgrywa na pamiec tel a dopiero potem mozna przeniesc na karte microSD łacze fona z kompem przez kabel USB no i pomimo tego ze w pamieci telefonu mam wolne 8MB nie moge tam zgrac pliku mp3 przekraczajacego 2MB bo wyskakuje blad chociaz 2 razy pomimo tego bledu udalo mi sie wgrac plik 3,5MB kozystam z programu tego co byl w pudelku czyli wellphone. Moze ktos wie co jest grane albo moze polecic jakis inny program?????????????? :( :( :( Pozdrawiam!!!

[ Dodano: 2005-11-23 19:42 ]
ok z gory dzieki ;)

#31944  autor: kamil1221
 25 lis 2005, 22:59
fona wiem ze najpierw sie wgrywa na pamiec tel a dopiero potem mozna przeniesc na karte microSD
????
Nie wim jak u ciebie jest w tym sagemia ale ja mam takie cos w ustawieniach telefonu miejsce zapisu plikow i tam mozna wybrac miejsc czy pliki muzyczne, obrazy, filmy maja byc w pamieci tela czy na karcie pamieci. Nie mam menu po polsku wiec po angielsku to jaest tak: SETTINGS-STORAGE-DEFAULT LOCATIONS-MY VIDEOS, PICTURES, SOUNDS i wybiera sie albo MOBILE lub /MC/MY (chodzi o karte pamieci).
Powodzenia :smt006 :D :D
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 10:49 przez kamil1221, łącznie zmieniany 1 raz.

#32813  autor: TSR
 01 gru 2005, 21:15
No u mnie niestety pomimo tego ze zaznacze aby zgrywalo na karte tak sie nie dzieje jezeli zgrywam cos z kompa. Zgrywa bezposrednio na karte tylko wtedy jesli np zgrywam z innego telefonu.

#32957  autor: howado
 02 gru 2005, 23:36
przerob na ACC i bedzie 1,4 MB i wejdzie ! chyba :lol: Jak nie bedziesz mial dobrego programu do przerabiania mp3 na ACC to napisz na gg a ja go posciadam i przy okazji jak bede to dam Ci namiary lub przesle !

narka!! :o pozdro :wink:

#34039  autor: adi85
 10 gru 2005, 21:23
Od dziś jestem szczęsliwym posiadaczem Sagema myX6-2. Telefon jest super. Mam tylko jedno pytanie. Czy jak wgram mp3ki na karte transflash to po wlozeniu jej do telefonu nie bedzie zadnego problemu z ich odtwarzanie??