• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #195719  autor: david19831
 23 cze 2007, 14:58
Witam
Od 2 tygodni mam Sagema my600x i po 4 dnich użytkowania oddałem go na gwarancje telefon wrócił z gwarancji i stwiedzono ze wszystko jest ok i wgrano soft.Tel nadal tak samo sie zachowuje tzn. 2 zdjecia zrobi kolenie czarna plama,dzwonek sms gra tylko 15 sek mimo to ze to mp3 3minutowe.Budzik również dzwoni 15sek po czym milknie a na wyświetlaczu mruga budzik ze budzi a telofon cicho i nie ma znaczenia czy jests ustawiony dzwonek z tel czy z karty ciezko jest by ten tel obudził człowieka w 15sek....Narazie ręce mi opadają co radzicie nosic az mi sie znudzi na gwarancje?Żebym mógł oddac go w orange to juz dawno bym go zrobił i wzoił cos innego nawet z gorszym wyświetlaczem.Na dzień dzisejszy ne polecam tego modelu Sagema.pozdrawiam Dawid

#195817  autor: kamil1221
 24 cze 2007, 10:23
Chyba to twój pierwszy Sagem :)

Co do zdjęć - najprawdopodobniej w serwisie nie wykryli usterki całego aparatu.
Jeżeli chodzi o dźwięk dzwonka SMS - to normalne że będzie grał tylko 15 s. - tak zawsze było, ma być i raczej będzie w Sagemach - jak dla mnie to rozwiązanie miało same plusy.
Budzik - u mnie w myX6-2 jeżeli ustawiłem całą mp3-kę to całą odgrywało.

#195827  autor: david19831
 24 cze 2007, 10:56
Tak moj pierwszy Sagem:) dla mnie ten serwis nic nie zrobił wgrali tego samego softa i tyle,a jesli chodzi o dzwonek sms to nie wiedziałem ze tak jest,dzieki teraz juz wiem to. głąby z orange leca mi instrukcje obsługi ktrorej nie było i w kolejnych pudełkach z sagemem w salonie tez nie było,orange to smieszna firma i tak mnie co tydzien odsyłaja a to ktos jest na urlopiie i takie tam normalnie krew mnie zalewa:)