• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #134586  autor: Bodziek
 21 gru 2006, 12:19
Witam wszystkich. Kupiłem port IrDA i po wgraniu do pc programu Wellphone próbowałem zgrać obrazki z komórki. Program wykryl prawidłowo model telefonu, ale kiedy próbuje otworzyć jakiś katalog w terlefonie synchronizacja zostaje przerwana. Powiedzcie co trzeba jeszcze włączyć albo uaktywnić. Wesołych Świąt dla wszystkich.

#134610  autor: kamil1221
 21 gru 2006, 13:25
Możliwe, że chodzi o szybkość transmisji danych między telefonem a kompem...
Znajdź w telefonie szybkość transmisji danych (tam gdzie włącza się IrDE) i ustaw na auto a jeżeli to nie pomoże to ustaw na najniższą.

#134845  autor: Bodziek
 21 gru 2006, 23:38
Dzieki za radę, ale zmieniałem prędkość i efekt był taki sam. Wyświetla się komunikat Synchronizacja nie powiodła się. Może są inne programy do łączenia z pc?

#134856  autor: stodola
 22 gru 2006, 00:16
MPAS 7.13

Obrazek
MPAS v7.13 - Jest to program który umożwia prze
syłanie plikówi z komputera na telefon i odwrotnie. Programm jest prosty w obsłudze. Niestety nie pozwala na przesyłanie gier Java(jak z resztą żaden ;) ).
:arrow: http://sagem.ovh.org/dane/programy/mpas713.zip

;)

Obrazek
Obrazek
Sprzedam Sagema my400x. Chętnych proszę o kontakt na PW / GG ;)

#136456  autor: Bodziek
 26 gru 2006, 13:09
Zmieniłem prędkość transmisji na taką samą w telefonie i kompie i daiała. Programik dopiero będę ściągał. Dzięki.