• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #119866  autor: Gucio
 01 lis 2006, 22:35
witam! jakiś czas temu postanowiłem usunąć wszystkie smsy i zaznaczyłem opcję: skasuj wszystkie.
niestety podczas czekania na wykonanie tego dostalem sygnała od znajomej . efektem jest to że skrzynka niby jest pusta-nie widać żadnych wiadomości, ale gdy wejde na pamięć sms to pisze mi że mam wolne 25 smsów i to jest prawda bo sprawdziłem to zapychając ją...
jest jakieś wyjscie z tego? czy w salonie mogą mi pomóc mimo że telefon nie jest już na gwarancji?
z góry dziękuje za odpowiedź !

#119867  autor: Irek
 01 lis 2006, 22:38
Dziwne.... pierwszy raz się z czymś takim spotakałem. Jedyne co mogę Ci poradzić to wsadzenie innej karty do telefonu i skasowanie wszystkich wiadomości. Potem wsadź znów swoją kartę. Jeśli nie pomoże to już nie wiem.

Edit: nie pamiętam czy w tym modelu jest przywrócenie ustawień fabrycznych, jeśli jest to też je zrób

"And one more thing..."

#119953  autor: b@sho
 02 lis 2006, 09:31
albo jak dostaniesz od kogos esa to zaznacz opcje usun wszystko. powinno pomoc. bo znowu cala skrzynke czysci

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#120002  autor: Forest
 02 lis 2006, 14:37
W tym modelu nie ma opcji "ustawienia fabryczne". Sprubuj zrobic to co Ci przedmowcy juz napisali. A jak to nie pomoze to serwis :wink:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB