• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #50402  autor: totalny laik
 31 sty 2006, 23:25
czy zeby sluchac na sluchawkach trzeba cos w sagemie kofigurowac bo jak podlaczam sluchawki to kompletna cisza a w instrukcji nie bardzo jest cos na ten temat.Probowalem 2 par sluchawek wiec raczej malo prawdopodobne zeby sluchawki byly niesprawne. zatem to kwestia kofiguracji. :smt023 pozdro

#50403  autor: kamil1221
 31 sty 2006, 23:35
Konfiguracji?? ?? ??
Co ty opowiadasz ja normalnie wkladam sluchawki, wlanczam muzyke i slucham BEZ jakiejs tam konfiguracji !!!!!!
Moze masz zepsuta wtyczke do sluchawek w telefonie ??
Raczej konfiguracja nie ma miejsca!!! Chyba ze jezeli ktos ma orange menu to trzeba - ja go nie mam wiec nie mam problem!!!
Ale z ta konfiguracja dowaliles - a niby gdzie bys to konfigurowal??

#50406  autor: totalny laik
 31 sty 2006, 23:51
sory za te glupoty ale juz jestem zakrecony tymi telefonami okazalo sie ze pomoglo wylaczenie i ponowne wlaczenie telefonu dzieki za pomoc kamilu pozdro

#50407  autor: kamil1221
 31 sty 2006, 23:58
Nie ma za co - tez kiedys mi sie zdazylo ze nie chcialy dzialac i wtedy pomyslamem ze zepsulem telefon przez kabel do telefon co w komisie kupilem!!
Okazalo sie ze wlasnie trzeba bylo wylonczyc i wlaczyc!! :wink:

#50410  autor: Rogal
 01 lut 2006, 00:51
Czasem tylko Restart może wyjaśnić najtrudniejsze problemy :-D