• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #50167  autor: totalny laik
 30 sty 2006, 23:31
mam sagema myx6-2, kupilem sobie do kompa bluetooth zeby wymieniac pliki miedzy kompem a tel i odwrotnie, niestety dziala to tylko w jedna strone i moge wysylac z telefonu na kompa, ale nie z kompa na telefon.W programie bulesoleil ta opcja jest nieaktywna, natomiast wellphone w ogole nie znajduje mojego telefonu :?: . Nie znam sie na tym kompletnie moze ktos posluzy pomoca. Pozdrowienia :smt006

#50169  autor: kamil1221
 30 sty 2006, 23:46
Instrukcja obrazkowa!!
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: Pon 30 Sty, 2006 ]
A jezeli i to nie pomoze to zrob tak
Panel sterowania :arrow: Drukarki i inne sprzety :arrow:
Obrazek Obrazek

#50173  autor: totalny laik
 31 sty 2006, 00:15
jestem ignorantem w tej kwestii ale jak wejde na panel sterowania to mam opcje drukarki i faks, nie ma opcji drukarki i inny sprzet. jesli zas idzie o oprogramowanie bluesoleil to klikajac na ikonke laduje mi sie wyzej wspomniany program i wyglada on nieco inaczej. nie wiem moze to kwestia oprogramowania a moze systemu (mam xp). jest tez oczywiscie mozliwosc ze rozwiazanie mam pod nosem i go nie widze :roll:

#50203  autor: kamil1221
 31 sty 2006, 12:53
Jeszcze jedno przyszlo mi do glowy musisz w telefonie dodac komputerowy bluetooth do urzadzen rozpoznawalnych dla telefonu.
Menu :arrow: Łącznosci :arrow: Bluetooth :arrow: Twoje urzadzenia :arrow: Nowe urzadzenie.
I wtedy telefon dodoa komputer do urzadzen rozpoznawalnych.
Telefon poprosi o podanie jakiegos kluczu to wtedy wpisz np.1111 i potwierdz. Na monitorze pokarze sie takie okienko i poprosi ciebie o wpisanie identycznego kodu.
powinno dzialac.

#50362  autor: totalny laik
 31 sty 2006, 21:31
kamilu telefon jest ustawiony jak nalezy, zreszta bez tego chyba nie bylaby mozliwa komunikacja miedzy urzadzeniami. powtarzam z telefonu moge np fotki slac na kompa bez problemu ale w druga strone nie ma takiej opcji. bluesoleil wykrywa uslugi obslugiwane przez tel i transfer danych jest nieaktywny. Nie potrafie go zaaktywowac. Moze sprobowac z innym oprogramowaniem, ale nie wiem jak to wyglada czy adapter bluetooth wspolpracuje z dowolnym programem czy konkretnie z tym :?: w kazdym razie jak ktos ma jakies pomysly to jestem wdzieczny pozdro :smt006

[ Dodano: 2006-01-31, 23:10 ]
w koncu uporalem sie z bluetooth i teraz mam wymiane w obydwie strony dzieki za pomoc :smt006

#50405  autor: kamil1221
 31 sty 2006, 23:45
Nie ma za co - a jak sie uporales z tym??
Bo mi do glowy juz nic nie przychodzilo!!
:D