• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #50042  autor: dawideo
 30 sty 2006, 18:39
Mam problem nie wiem czy to wina siećczy karty czy telefonu:/ Mója strary ma sagema myx5-2. I można do niego dzwonićale on nie może do nigogo zadzwonić jakpróbuje nawiążaćpołączenie wyświetla mu sie cośtakiego: "Usługa dodatkowa odżucona" O co w tym biega:??? pomocy

#50047  autor: Przemek
 30 sty 2006, 18:44
A w jakiej sieci jest telefon?

#50053  autor: dawideo
 30 sty 2006, 18:49
no właśnie zapomniałem dodać:) w erze:) nie wiem czy jakaśkonserwaCJA nadajników??? czy stary cośnamieszał w ustawieniach telefonu:/
 #50260  autor: Kropek
 31 sty 2006, 16:08
Powiedz mu aby wszedł w menu->ustawienia->połączenia->prezent.numer->tryb anonimow.->i niech zaznaczy NIE...i potwierdzi :) Powinno zadzialac poniewaz zauwazylem ze ta dwa Sagemy (My C-4 i My X5-2) sa podobne a wlasciwie chodzi tu o funkcje wydaje mi sie ze to co je najbardziej rozni to to ze MyX5-2 ma aparat a My C-4 nie poza tym reszta funkcji jest praktycznie taka sama.
Strzalaka (->) oznaczala to co miales wybrac nastepne .

#50328  autor: dawideo
 31 sty 2006, 19:47
Dzięki i o to właśnie chodziło:):) telefon jużsie łączy:) jeszcze raz dzięki:). Można zamknąc temacik;)