• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #138995  autor: omajka
 04 sty 2007, 15:17
Witajcie! Nie wiem dlaczego nie moge przesłać zdjęć na kompa. Nie mam kabla, tylko kupiłam na podczerwień, sterowniki ok, komp wyłapuje telefon, a tu "nie mozna wysłać obrazka" :( . Próbowałam przesłać z telefonu kumpla na mój i udało się, ale z mojego na jego niestety też nie. Myslałam, że to coś z kompem, a tu chyba cos z telefonem. Co mam robić, jestem raczej laikiem w tych sprawach, więc, poradźcie, tylko piszcie po polsku
( czyli jak krowie na rowie hehe). Dzięki za pomoc! Majka

#139243  autor: kamil1221
 05 sty 2007, 06:42
mpas715.patrz.pl – tutaj masz program do synchronizacji danych z kompem a Sagemem.
Jeżeli i on nie będzie działać – odinstaluje sterowniki z IrDY i pozwól Windowsowi samemu je zainstalować (nie instaluj żadnych sterów z płyty dołączonej do podczerwieni).

Włącz IrDE w telefonie – pozwól Windowsowi zainstalować stery – klikaj > „dalej”.

#139266  autor: Shila
 05 sty 2007, 10:07
Również miałam podobny problem, sterowniki okazały się złe no i Windowsowe po zainstalowaniu okazaly się OK :) Nie wiem czemu ale u mnie tak prawie z kazdym sprzetem..

Telepolis.pl