• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #133301  autor: sancho
 16 gru 2006, 13:21
Witam czy jest mozliwosc w sagemie myx6-2 zapisac smsy z pamieci karty sim albo telefonu na karte pamieci albo komputer jakims programem??
Posiadam blizniaczy model to myx 6-2 czyli myE77. Prosze o odpowiedz :) pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 14:03 przez sancho, łącznie zmieniany 1 raz.

#133310  autor: b@sho
 16 gru 2006, 13:51
sancho mozna sobie zrzucic sms na kompa do pliku zawsze jakism programem do komunikacji i synchronizacji, pozatym mozna to tez na upartego zrobic monotonna metoda zapisujac do pliku txt, wchodzisz czytasz esa z koma przez programik na kompie do komuniacji, zaznaczasz kopiujesz i wklejasz :wink: znawca sagemow nie jestem wiec innych rzeczy nie wymysle

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#133404  autor: kamil1221
 16 gru 2006, 19:34
Do kopiowania na kompa potrzeby jest ci program Wellphone i opcja kontakty.
Tam synchronizujesz telefon z kompem.
Zaznaczasz wiadomości, które cię interesują kopiujesz do schowka i wklejasz do worad.
Możesz również zostawić smsy w programie gdyż on je archiwizuje nawet jak w telefonie usuniesz wiadomości.

#133760  autor: speedkb
 17 gru 2006, 22:31
sry za off top - sancho prosze wypowiedz sie w mojim temacie na temat tego sagema albo napisz mi na gg (mam w profilu) Bo jestem zainteresowany kupnem tego fona i chcialbym wiedziec co i jak