• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #120991  autor: Karlo
 05 lis 2006, 10:54
A więc tak. Wczoraj zakupiłem sobie tego sagema i mam pare pytań bo jest to mój pierwszy sagem.
Mam pytanie co do wyświetlaczy czy jest możliwe aby się nie wyłączały tzn. gdy nic nie robie przez jakiś czas to się wyłączają próbowałem w opcjach znaleźć ale tam moge tylko opóźnić to wylączenie, ewentualnie czy można wyłączyć tylko podświetlenie a nie cały ekranik?? tak samo jest przy wyświetlaczu zewnętrznym - czy jest możliwe aby chociaż on był włączony przez czły czas?
Drugie moje pytanie dotyczy wkładania karty sim, ledwo udało mi się ją wsunąc na miejsce, czy wy też tak mieliście.
No i ostatnie pytanie dotyczy wejścia na słuchawki mam tam jakąś gume z narysowanym symbolem słuchawek i nie widać otworu - czy to jest jakaś zaślepka i moge ją zdjąć??
Wiem, że to dużo pytań ale jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o sagemi i telefony z klapką. :oops:
Ostatnio zmieniony 05 lis 2006, 18:07 przez Karlo, łącznie zmieniany 1 raz.

#121035  autor: Forest
 05 lis 2006, 12:48
1. Nie idzie wlaczyc tak aby przez caly czas sie swiecilo. Po za tym nie chcesz chyba, zeby telefon trzymal Ci 1 dzien :wink:
2. To chyba w wiekszosci telefonow ciezka kombinacja. Ale jesli ty tak miales to i kazdy tak mial :wink:
3. Chyba tak, ale czy w instrukcji nic nie jest napisane na ten temat? :wink:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#121036  autor: przemek910
 05 lis 2006, 12:54
Karlo pisze:No i ostatnie pytanie dotyczy wejścia na słuchawki mam tam jakąś gume z narysowanym symbolem słuchawek i nie widać otworu - czy to jest jakaś zaślepka i moge ją zdjąć??
tak, to jest zaślepka - rób sobie z nią co chcesz :P

#121210  autor: Karlo
 05 lis 2006, 18:06
Ok dzięki wam bardzo, i mam jeszcze dwa pytanka, gdzie jest dyktafon, znalazłem notatki głosowe ale ich się nie da odsłuchać nie wiem gdzie się zapisują, i czy gry java z sagema myx 6-2 będą działać mi na moim fonie??

#121213  autor: Irek
 05 lis 2006, 18:10
Nie nie będą raczej działać bo 6-2 ma większą rozdzielczość wyświeltacza niż my501C.

"And one more thing..."

#121216  autor: przemek910
 05 lis 2006, 18:13
dziwne bo u mnie działają gry z Nokii 6230i na SE D750 :roll:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#121219  autor: Irek
 05 lis 2006, 18:15
kin pisze:dziwne bo u mnie działają gry z Nokii 6230i na SE D750 :roll:
Eno teraz to sam już nie wiem... lepiej niech wrzuci do telefonu i sam sprawdzi, to nie taki kłopot. ;)

"And one more thing..."