• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #114028  autor: Tolekcacek
 15 paź 2006, 08:14
Witam Mam problem z telefonem Sagem my401X. Ostatnio zaczął nawalać mi bluetooth az w koncu wczoraj siadł zupełnie :(. Gdy próbóje go włączyć obojętnie czy jako widoczny czy ukryty pisze "trwa łącznie" a po chwilce wyskakuje komunikat "Błąd!". Co ciekawe na tapecie widnieje ikonka- B-T, ale i tak nikt nie moze mnie znalezc i vice versa. Gdy najpierw włącze irde i gdy jest ona włączona uruchomie B-T to nie wyskakuje zaden błąd, B-T niby się włącza ale i tak jest bezużyteczny tak jak w poprzednim przypadku. Telefon ma simlock na Plusa(tak to nie pomyłka) Proszę o pomoc, pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 15 paź 2006, 14:34 przez Tolekcacek, łącznie zmieniany 1 raz.

#114030  autor: kamil1221
 15 paź 2006, 08:27
Wyłącz i włącz telefon - najlepiej wyciągnij baterie na kilka minut, aby płyta główna całkowicie się roz elektryzowała.

Jak to nie pomoże będziesz musiał do serwisu oddać.
Pewnie coś w sofcie padło.

#114031  autor: Tolekcacek
 15 paź 2006, 08:39
Ale ja wogole nic w nim nie grzebalem ani nawet ani razu mi nie spadł. Jedyne co robiłem to przysyłalem dzownki i tapety przez MPAS :/ Moglo zepsuć się tak samo z siebie?

#114034  autor: kamil1221
 15 paź 2006, 08:45
Ja nie powiedziałem, że to ty zepsułeś...:)
Możliwe, że soft padł tak od siebie - jakiś błąd i tyle... Podobnie jak na kompie w windowsie - jakiś błąd się zrobi i nie da się czegoś uruchomić.
Wtedy robi się formata.
Z telefonami podobnie - tyle, że jak chcemy naprawić to dajemy do serwisu, aby nam softa wymienili.

#114036  autor: Tolekcacek
 15 paź 2006, 08:50
Dalej nie działa, no nic trzeba będzie oddać go do serwisu:) Mam nadzieje ze dadzą mi jakis tel. zastępszy. Dzięki za pomoc :)