• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #761684  autor: dynia55
 09 lis 2014, 17:42
Coś takiego, jak w temacie zrobilo dziś ze swoim telefonem moje dziecko...,jak wiadomo nic się już nie da zrobić - po prostu nie działa...

Telefon jest na gwarancji , ale czy damy radę sami sobie poradzić ?

Proszę o wsparcie i radę.

#761822  autor: Dylvish
 10 lis 2014, 01:43
Ale jak ze nie dziala?
Heh wlasnie jestem kilkanascie minut po takim zabiegu...
Hard reset jedyne co robi,to przywraca telefon do ustawien fabrycznych jednoczesnie kasujac smieci z pamieci wewnettznej telefonu,jednak na karcie sim i karcie pamieci wszystko zostawia.
Teraz zwyczajnie musisz przywrocic ustawienia,kontakty,aplikacje,itp z backupu i po klopocie

I come in peace,you go in pieces.

#761832  autor: dynia55
 10 lis 2014, 09:05
witam,

dziekuje za odpowiedz.

telefonu po prostu nie da się wlączyć..., zero reakcji..., wyciągaliśmy baterie, karty , ładowaliśmy i nic....

#761833  autor: pakierhakierxd
 10 lis 2014, 09:09
Możliwe że dziecko nic nie zrobiło a po prostu np padła płyta główna ...

Pozdrawiam :)

#761912  autor: Dylvish
 10 lis 2014, 14:14
no to pewnie cos sie uszkodzilo..
ale jednak wyjmij na chwile baterie,wloz i zrob jeszcze raz hard reset.jak sie nie uda po 10 sekundach to dalej trzymaj klawisze.moze "zaskoczy"..
wciskaj po kolei i trzymaj:
vol down+home+power

@pakierhakier
hej!a ja Cie nie kojarze przypadkiem z forum bada-world?nawet zesmy chyba kiedys na GG rozmawiali o czyms tam...znaczy o sofcie czy cos
pozdrawiam serdecznie

I come in peace,you go in pieces.

#762056  autor: pakierhakierxd
 10 lis 2014, 23:09
Byłem tam,miałem Wave S8500 :D ,też pozdrawiam ;)

Pozdrawiam :)