Dzień dobry,
Dostałem jakiś czas temu LG KS360 (ten z wysuwaną pełną klawiaturą). Na telefon awaryjny i tak sobie leży nie używany.
Główną wadą aparatu jest to, że ekran gaśnie po wysunięciu klawiatury (klawiatura ma podświetlenie), czyli na wsuniętej ekran się świeci i można telefon obsługiwać, przy wysynięciu ekran gaśnie (aż do ponownego jej wsunięcia), klawiatura jest podświetlona. Ponadto, chwilę po wsunięciu klawiatury na ekranie pokazuje się obraz w poziomej orientacji (a więc takiej, jaka powinna być przy wysuniętej). Zanim nie połapałem się, że ekran jest dotykowy i nawet na "złożonym" da się dzwonić (wpisywać numery), myślałem, że jest bezużyteczny. Co waszym zdaniem powoduje, że ekran gaśnie przy wysunięciu klawiatury i ile naprawa czegoś takiego mogłaby kosztować (i czy to częsta wada w tym modelu).
Zastanawiam się nad ewentualną naprawą i sprzedażą, ale to chyba średni pomysł. Serwisy z mojej praktyki na starcie biorą od 50 zł wzwyż za cokolwiek, a jak patrzę na Allegro to na ten telefon nie ma chętnych za 75-89 zł... Chyba nie warto, chyba, że naprawa to jakiś banał, bo nie oszukujmy się, ta pełna klawiatura to główny atut tego telefonu.
Ponadto grzeje się przy ładowaniu, bateria chyba może krótko działać (bardzo szybko komunikat o naładowaniu) itd. Zostanie pewnie gotowy do użytku w razie problemów z innymi, bo bez naprawienia tego ekranu przy wysuniętej klawiaturze nie ma nawet co myśleć, żeby go komuś sprzedać.
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.