Witam. Czy jest jakis sposob aby temu zaradzic?
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
O! Przepraszam za brak wyjaśnienia. Chodzi o to, że gdy telefon zrobi się ciepły (nawet nie gorący) po krótkiej grze to nie mogę ustawić jasności ekranu na 100%jasności. Jest to irytujące szczególnie na słońcu gdy się nagrzeje to ciężko jest korzystać na np. 70% jasności.
W opcjach nic nie ma,a co do temperatury to nie znam dokładnej. Telefon jest tylko wyczuwalnie ciepły i zaraz jasność się zmniejsza.
[ Dodano: 2014-06-19, 14:17 ]
Dobrze mniejsza z tym. Powiecie mi czemu przy włączonym przesyle danych bateria się tak szybko rozładowuje? W clash of clans nawet 7% w 2 minuty, a w gta sa 3-5% na 15 minut bez włączonych danych. Z wi-fi i clash of clans bateria także trzyma okej, jedynie ten przesył danych.
[ Dodano: 2014-06-19, 14:17 ]
Dobrze mniejsza z tym. Powiecie mi czemu przy włączonym przesyle danych bateria się tak szybko rozładowuje? W clash of clans nawet 7% w 2 minuty, a w gta sa 3-5% na 15 minut bez włączonych danych. Z wi-fi i clash of clans bateria także trzyma okej, jedynie ten przesył danych.