• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #543190  autor: Maniooo
 27 mar 2012, 10:34
Cześć! Mam problem z Operą w LG KP 500. Jestem w sieci Play, ale wcześniej miałem Plusa, część ustawień w profilu internetowym pozostała ale w użyciu są te z Play. Dodam, że nie mogę usunąć tych konfiguracji z Plusa, po prostu nie ma takiej opcji. Zainstalowałem Operę a przy łączeniu wyskakuje problem z dostępem "Próba połączenia z Internetem nie powiodła się". Próbowałem już Opera 6.5 i 4.4 wszędzie to samo. Standardowy internet działa. Oczywiście konfiguracje ściągnąłem ze strony Play. Wszelka pomoc mile widziana.

#543195  autor: Maniiiek
 27 mar 2012, 11:09
Ustaw konfiguracje Play jako domyślną@ dla aplikacji.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#543250  autor: best
 27 mar 2012, 15:07
Musisz wejść w aplikacje, potem w ustawienia i będzie punkt o domyślny punkt dostępu dla aplikacji. Dawno nie miałem KP500, więc dokładnie nie pamiętam.

#543269  autor: Maniooo
 27 mar 2012, 16:43
Maniiiek pisze:Ustaw konfiguracje Play jako domyślną@ dla aplikacji.
Tylko jak to zrobić??przeszukałem już ustawienia w szerz i wzdłuż, ale takiej opcji nie znalazłem.

#543272  autor: razin
 27 mar 2012, 16:57
Ściągnij na nowo konfiguracje która zapisze się jako nowa lub nadpisze się na starą / domyślne. Następnie w ustawieniach łączności / Javy wybierzesz profil dla sieci w której masz kartę.

#543423  autor: best
 28 mar 2012, 01:00
Maniooo pisze:
Maniiiek pisze:Ustaw konfiguracje Play jako domyślną@ dla aplikacji.
Tylko jak to zrobić??przeszukałem już ustawienia w szerz i wzdłuż, ale takiej opcji nie znalazłem.
A jak wejdziesz w ustawienia, to nie ma zakładki ustawienia aplikacji? Ja miałem coś takiego.

#543597  autor: razin
 28 mar 2012, 16:57
Ustawienia - Profile internetowe dodaj profil z Play, sprawdź czy w Ustawienia - Punkty dostępowe jest zapisany profil z Play.