• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #411391  autor: BennyFCB
 19 cze 2010, 13:13
Witam
Mam problem ze swoim renoir'em...
Otóż wczoraj wrzucałem na tele jave jakieś tam tapety i inne bzdety... no i paczkę motywów niby na KU990, chciałem zobaczyć czy będą pasować ale niestety część plików tylko flash ruszył a motywy nie działały. No i tu zaczął się problem bo jak chciałem usunąć tą paczkę z folderu "inne" to tele się. Nie mogłem zmienić tapety bo potraktował mnie komunikatem "za mało ". Do tego czasu tele działał, ale rano włączyłem go i wyłączyłem... właściwie tylko wyłączyłem bo włączyć już się nie chce. Najpierw zawieszał się po zapisaniu lub nie zapisaniu kalibracji a potem tylko logo LG się pokazuje i nic dalej :smt010. Tele włączy się, pokaże się logo, pin, na tym etapie wszystko ok, widać ze się łączy z siecią bo głośniki pikają ale po chwili mruga i jest to samo.
Jest tez problem z połączeniem USB (bo gdyby nie było zmienił bym soft i po problemie 8) ) czasem jest a czasem nie ma i rozłącza.
Wie ktoś może co z tym zrobić????
Moje to V10k jak by to w czymś pomogło.
Pozdr.

[ Dodano: 2010-06-19, 13:35 ]
Teraz już nawet pin i kalibracja nie odpala :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Help me please! :cry:
Może wie ktoś co zrobić żeby połączyć go stabilnie na USB?
Albo jak w magiczny sposób wgrać soft od nowa..?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2010, 13:19 przez BennyFCB, łącznie zmieniany 1 raz.

#412354  autor: user_delete13
 23 cze 2010, 15:41
Jedynie serwis bądź komis może go wskrzesić. Nawet uruchomienie w trybie Emergency Mode nic nie da skoro musisz przed tą operacją wykonać kopię NV i następnie wgrać softa na nowo jak i plik NV