• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #388386  autor: Winner666
 17 lut 2010, 22:41
Siemanko.

Mam taki mały problemik, który jest pewnie małym pikusiem dla zaawansowanych użytkowników tego typu tel. Mianowicie, mam zdjęcia z aparatu cyfrowego i chciałbym sobie je wrzucić na tel. Niestety, wtedy kiedy je wrzuciłem są one nie strasznej jakości, tylko tak jakby z jakimiś dodatkami, typu kropkami, itp. co powoduje że ustawianie takiego zdjęcia na tapetę to mija się z celem, bo i tak nic nie widać. Co mam zrobić z tym defektem, miałem starsze telefonu od tego LG i sobie radziły z takim problemem.

Czekam na wasza pomoc, mój nr GG: XXXXXXX

vinc: Po pierwsze radzę zapoznać się z Zasadami Tytułowania Postów. Po drugie dane kontaktowe powinny być zawarte w Profilu.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2010, 00:32 przez Winner666, łącznie zmieniany 1 raz.

#388388  autor: znawca
 17 lut 2010, 23:06
Jak wrzucałeś? Skopiowałeś na kartę pamięci?
Podepnij karte do czytnika i obejrzyj te zdjęcia na komputerze. Jeśli będą ok, to znaczy, że telefon źle je odczytuje.

Ile mpix ma aparat?
Jeśli dość dużo to zmniejsz rozdziałkę do 2 mpix, tyle ile ma aparat w telefonie, bo może soft nie radzi sobie z większą rozdzielczością.

W jakim formacie są zdjęcia?
Najlepiej żeby były w identycznym, jak te z aparatu w telefonie.

DLACZEGO BBCODE NIE DZIAŁA?!