• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #51239  autor: louzan
 04 lut 2006, 13:24
Witam!!!
Mam do was pytanko (piszę w sprawie kumpeli:)
Chciałem się dowiedzieć jaki kabel usb trzeba kupić do tego fonika(jaka jest mniej wiecej cena) żeby zrzucać sobie fotki z niego na kompa, żeby wrzucać do fonika polifoniczne dzwonki i jakieś animacje???I czy do tego musi być jakiś program, czy komputer odrazu odnajduje telefon jako dodatkową pamięć. Ja obecnie mam NOKIE 6230i i do obsługi telefonu przez kompa mam sppecjalny program ale nie wiem jak to jest z LG???
Jeśli na w/w pytania zna ktoś odp. to prosiłbym o napisanie.

Pozdrawiam Voytec :smt006
Ostatnio zmieniony 13 sie 2006, 00:00 przez louzan, łącznie zmieniany 1 raz.

COMMODORE............Legend lives........

#51589  autor: adam3330sz
 05 lut 2006, 12:11
no wiec tak :D ostatnio kupowalem kumplowi kabel do modelu LG C3320 a kable sa te same kabel wygladal tak FOTKA KABELKA z kablem byla cd z programem ktory umowiliwil widzenie komputerowi KABEL z podlaczonym Telefonem lecz niestety nic i tak niemozna bylo zrobic do tego trzeba bylo sciagnac oprogramowanie do LG a znajdziemy je tutaj: KLIK! a co do SPECJALNEGO programu to nie wiem jaki to

Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 8210->Siemens S45i->SonyEricsson T300->Nokia 3650->Sendo X->Motorola MPx200->Panasonic GD 87->SDA Music->SonyEricsson W550i->SonyEricsson W950i->SonyEricsson W910i->SonyEricsson W960->

#99699  autor: grzesiek122
 28 sie 2006, 21:19
Ja z takim zapytaniem w parametrach tego tlefonu pisze tak ''''''Obsługa połączenia USB ----=== nie"""" czy to prawda ????czy po zakupie tego kabla bedzie mozna jednak wrzucac z kompa muze {oczywiscie w odpowiednim formacie }} ??? prosze o odpis

#100140  autor: szczeka
 29 sie 2006, 21:19
Teraz jestem uzytykownikiem tego telefonu i moge sie wypowiedziec szerzej.

Niestety tak, to prawda :( Sam kupilem kabel pod USB i nic z tego.. wlasnie zamowilem kabel pod COM RS-232, z tym problemu byc raczej nie powinno. Tak, wiec jak chcesz kupic kabel pod USB to lepiej nie bierz, bo mozesz miec z nim spore problemy ;)