• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #384837  autor: Szymson980
 02 lut 2010, 14:20
Witam posiadam LG KC550 0.5 roku i po jakimś czasie zauważałem ze coś jest nie tak z wejściem słuchawkowym/ładowania gdy telefon mi się rozładował postanowiłem go podłaczyc do ładowarki(orginalnej z kartonika) i podładować i podłączam i nicc.... nie chce lądować. Próbowałem tak samo z inna ładowarka od LG ale to samo :(....ale gdy poruszałem torche to załapało a gdy puściłem palec to przestało ładowac....co moze byc uszkodzone? albo co moze byc przyczyna tego?? I czy da sie to samemu naprawic jakos? Czy jednak musiałbym dac telefon do Komisu??....dawniej było wszystko dobrze ale jak próbowałem dzisiaj podłączyć to nie wiem co sie stało:/ Moze cos z wejsciem??

Proszę o Pomoc
Ostatnio zmieniony 02 lut 2010, 19:43 przez Szymson980, łącznie zmieniany 1 raz.

#385494  autor: HypnoticMan
 04 lut 2010, 22:04
Może to tylko wina końcówki ładowarki.
Spróbuj w komisie naładować nową ładowarką.

MixPlus - Pozostała liczba doładowań do końca kontraktu: 22

Sprzedam HTC DESIRE

#385710  autor: kowcio
 06 lut 2010, 10:34
Szymson980 pisze:Może to tylko wina końcówki ładowarki.
Spróbuj w komisie naładować nową ładowarką.
Jeśli problem występuje na dwóch ładowarkach, to odpada. Poza tym żeby kupić ładowarkę w komisie to trzeba być naprawdę mądrym.

Masz gwarancję? Jeśli tak, to oddaj telefon do naprawy. Na pewno gniazdo się rozwaliło. LG w tej kwestii musi popracować troszkę, bo w Cookie te złącze tez nie wygląda zbyt ładnie, ale działa jeszcze.