• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #383031  autor: Oxygeniium
 25 sty 2010, 22:27
Mam kilka pytań:

1. Czy psuje się w tym telefonie dotykowy?? Bo mam SE K850i i w nim po pewnym czasie siadły dotykowe i kasa w błoto poszła...

2. Głośno gra w nim muzyka? Czy coś takiego jak w SE K800i?

3. Czy można w tym telefonie robić podfoldery za pomocą komputera (lub bez) przez kabel USB. Chodzi mi o to, że np. jak masz folder "Obrazy" to czy możesz w nim jeszcze utworzyć kilka podfolderów np. Obrazy>Krajobraz>Drzewa>zdjecie234.jpg

To pytanie stąd, bo czytałem jakieś posty i jakiś gościu pisał, że nie można robić, ale wątpie żeby w takim telefonie nie można było robić folderów. Warto w każdym razie się upewnić ;P. Proszę o odpowiedź.

#383119  autor: kowcio
 26 sty 2010, 10:43
Oxygeniium pisze:1. Czy psuje się w tym telefonie dotykowy?? Bo mam SE K850i i w nim po pewnym czasie siadły dotykowe i kasa w błoto poszła...
Raczej nie jeśli Ci nie spadnie dość mocno albo go nie zalejesz.
Oxygeniium pisze:2. Głośno gra w nim muzyka? Czy coś takiego jak w SE K800i?
Powiem tak- odtwarza dość dobrze. Rewelacji nie ma, ale jest po prostu dobrze, przyzwoicie. Bardzo głośno nie gra, ale dla większości wystarczająco. SE raczej lepiej odtwarza muzykę.
Oxygeniium pisze:3. Czy można w tym telefonie robić podfoldery za pomocą komputera (lub bez) przez kabel USB. Chodzi mi o to, że np. jak masz folder "Obrazy" to czy możesz w nim jeszcze utworzyć kilka podfolderów np. Obrazy>Krajobraz>Drzewa>zdjecie234.jpg
Nie ma problemu.

#383199  autor: Oxygeniium
 26 sty 2010, 14:47
Ok dzięki wielkie :]. W 1 pytaniu mi tylko chodziło czy sam po pewnym czasie się nie psuje, bo np. ten mój SE k850i sam się zrypał, po prostu wadliwy model (nie upadł mi ani razu itp.). Jeszcze raz dzięki :P.

#384463  autor: cyc997
 01 lut 2010, 09:59
Telefon sam Ci się nie popsuje:) mam już go jakiś czas i jedyne na co mogę narzekać że czasem podczas przeglądania internetu tak jakby zapominał ze mam włączone oszczedzanie energii i ekran zaczyna mocniej swiecic, ale wystarczy przewinąć strone i sobie przypomina:) Pozatym bardzo dobrze wykonany, dobrze reaguje i bardzo wygodnie leży w dłoni:)