Chcę zakupić kartę pamięci 4GB do mojego telefonu LG. Znalazłam info, że mój telefon obsługuje format microSD do 8GB, a co z microSDHC? Oczywiście, szukałam wiadomości przez wujka google, przeczytałam też temat dotyczący LG KU990 Viewty, ale szczerze mówiąc, niewiele mi to dało. Na allegro znajduję tylko microSDHC 4GB. Czy mój telefon "zobaczy" tę kartę? Proszę o pomoc. ^^
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Dodam od siebie, że na moim GT-500 karta 2gb nie działała za dobrze (karta Kingston'a), a po wymienieniu jej na 4gb działa bez zarzutu
. Na 2 gb nie chciał mi już póżniej (jak było na niej więcej plików) zdjęć zapisywać ani plików odebranych przez bluta
, problem zniknął po wymianie karty
więc do tego telefonu to chyba tylko microSDHC!
P.S. karta 2 gb jest w pełni sprawna i w innym telefonie działa bez zarzutu do dzisiaj.

P.S. karta 2 gb jest w pełni sprawna i w innym telefonie działa bez zarzutu do dzisiaj.
cyc997.To jest bardzo dziwne co piszesz,dlatego,że telefony(i nie tylko)obsługujące karty SDHC powinny również czytać karty zwykłe microSD.No,ale takie rzeczy,to tylko w LG.
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"