• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #346904  autor: Bercik2211
 16 lip 2009, 12:16
Cześć, mam do was wielką prośbę. Powiedzielibyście mi jak skonfigurować aplikacje internetowe żeby działały na moim Lg ku 311, którego mam w sieci PLAY. Głównie rozchodzi mi się o Opere Mini i Gadu- Gadu Inspiro. Nie wiem co jest ale gdy włączam te aplikacje i zezwalam im na łączenie się z netem wyskakuje komunikat, że nie mogą się połączyć . Dodam jeszcze że mogę oglądać strony przez tą wbudowaną przeglądarkę i strony normalnie się wyświetlają. Ma ktoś jakiś pomysł jak to skonfigurować ?? Z góry dzięki za każdą pomoc.

vinc: Zanim założysz temat zapoznaj się z Zasadami Tytułowania Postów
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 20:11 przez Bercik2211, łącznie zmieniany 1 raz.

#353339  autor: widex
 18 sie 2009, 16:14
Nalezy ustawić profil na internet na javę.

Wejdź w MENU => Gry i pobrane pliki => Ustawienia i sprawdź aktualny profil. W każdej chwili można dodać profil:
Nazwa profilu dowolna: np. Internet
Tryb połączenia: TCP without Proxy
Punkt dostępu: wybieramy Internet (apn: internet; nazwa użytkownika i hasło: puste)

Następnie Zapisz. Po zapisaniu, należy włączyć profil. Włączenie profilu Opcje => Włączone