• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #324243  autor: piotrekking3
 21 mar 2009, 11:50
Witam!
Mam problem z moim LG KP 501. Mianowicie kiedy podłączam żeby go naładować wszystko jest ok, pisze, że ładowanie baterii...ciągle ładuje, ile czasu potrzeba na naładowanie baterii bo ostatnio ładowałem 15,5 godziny i dalej pisało ładowanie baterii???

#324268  autor: kowcio
 21 mar 2009, 14:08
piotrekking3 pisze:Mam problem z moim LG KP 501. Mianowicie kiedy podłączam żeby go naładować wszystko jest ok, pisze, że ładowanie baterii...ciągle ładuje, ile czasu potrzeba na naładowanie baterii bo ostatnio ładowałem 15,5 godziny i dalej pisało ładowanie baterii???
2 godziny, 3h to maksymalne maksimum. Po prostu wskaźnik jest uszkodzony (tzn. Oprogramowanie telefonu) i musisz oddać telefon do serwisu- sam nic nie zrobisz.

#324353  autor: vinc
 21 mar 2009, 19:01
Pewnie to soft tak jak napisał kowcio Ja jednak proponowałbym sprawdzić w miarę możliwości inną ładowarkę, ponieważ też może być jej wina...

Obrazek