• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #308443  autor: pasik600
 05 sty 2009, 21:11
Witam,jestem posiadaczem telefonu lg ke970 i mam nastepujacy problem otoz przez przypadek skopiowalem zdjecia w telefonie zamiast do wlasnego folderu do folderu o nazwie obrazy domyslne i teraz za nic nie moge ich stamtad usunac,bardzo bym prosil o pomoc o ile jest to mozliwe.

vinc: Zanim założysz temat zapoznaj się z Zasadami Tytułowania Postów
Ostatnio zmieniony 05 sty 2009, 21:17 przez pasik600, łącznie zmieniany 3 razy.

#313875  autor: monya
 28 sty 2009, 22:28
To ja się podczepię pod temat ponieważ również mam problem ze zdjęciami, ale trochę innego typu. Mianowicie chodzi o to, że gdy kopiuję foty z komputera do telefonu to jak jej otwieram w telefonie to są strasznej jakości. Już nawet próbowałam robić tą samą operację ze zdjęciami o rozmiarze jaki robi sam telefon (640x480) ale jest to samo. Czy można coś z tym zrobić?

#313996  autor: kowcio
 29 sty 2009, 17:02
monya pisze:Już nawet próbowałam robić tą samą operację ze zdjęciami o rozmiarze jaki robi sam telefon (640x480)
Chyba się Tobie coś pomyliło, telefon ma 2 MPx, a nie VGA (640x480) :P
Tzn. otwierają się, ale są kiepskiej jakości? Ciekawe, nie wiem w czym tkwi problem. Może pomniejsz do 320x240 px? Taki jest wyświetlacz telefonu, i może telefon teraz sam musi sobie pomniejszać zdjęcia, i dlatego są tak skompresowane?