• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #302273  autor: davis
 07 gru 2008, 17:32
Pobrałem kilka motywów na 240*320 wgrywam je i nie działają. Nie wiem czy do LG są jakieś inne motywy czy jak. Bo motywy wsadziłem na "Others" to nie działają dlaczego. A może ktoś zna stronę z motywami na LG. :)

#302286  autor: vinc
 07 gru 2008, 18:10
Niestety nie zainstalujesz motywów robionych na inne telefony na kc550. Chyba, że znajdziesz robione pod ten telefon, ale z tego co wiem to na dzień dzisiejszy takowych nie ma.

Obrazek

#302558  autor: interbig
 08 gru 2008, 21:32
davis pisze:A może ktoś zna stronę z motywami na LG.
o ile wiem nie bardo jest gdzie szukać, spróbuj tutaj-> http://www.zedge.net/forum/t/24835/put- ... uest-here/
ale oczywiście:
1. musisz się zarejestrować,
2. szprechać coś po angielsku ;)
3. uzbroić się w cierpliwość.

#302810  autor: davis
 09 gru 2008, 23:28
Nie znalazłem żadnych tam motywów do tego fona, ale jak ty także masz ten telefon to masz już jakieś motywy. Co :?: :D

#304244  autor: interbig
 16 gru 2008, 17:41
davis pisze:Nie znalazłem żadnych tam motywów do tego fona, ale jak ty także masz ten telefon to masz już jakieś motywy. Co :?: :D
Mi generalnie chodziło o to żeby dać Ci wędkę a nie rybę:)
Ja niestety nie mam żadnych motywów bo mnie takie zabawy średnio interesują. Jednak z tego co do czytałem jeden z użytkowników tego forum na www.zedge.com bawi się w robienie motywów na zamówienie :arrow: i stąd wynika potrzeba znajomości podstaw angielskiego.
Jest również możliwość tworzenia właśnych motywów z tym, że nie wiem jak to na KC550 wychodzi. Jak masz takie parcie na motywy to popróbuj i daj znac jak to wygląda.
P.S. poszukaj jeszcze na torrentach z tego co patrzyłem to są napewno jakieś motywy